Tabu
lifestyle

Adevăratele motive ale despărțirii formației Beatles, dezvăluite

Adevăratele motive care au dus la despărțirea formației Beatles vor fi dezvăluite în viitorul număr al revistei Rolling Stone, grație unui interviu cu John Lennon, care va fi publicat în premieră.

Lennon i-a acordat un interviu jurnalistei de la Rolling Stone, Jann Wenner, la scurt timp după ce formația Beatles se destrămase și i-a dezvlăuit acesteia câteva dintre adevăratele motive ale despărțirii, lucru despre care nu s-a vorbit prea des. Wenner i-a dat înregistrările lui Mikal Gilmore, jurnalist la Rolling Stone care a realizat un studiu despre despărțirea formației, care va apărea în numărul următor al revistei.

"Ne săturaserăm să fim în umbra lui Paul", poate fi auzit Lennon spunând. În plus, cântărețul a mai explicat că formația era sortită despărțirii. "Muzica murise" din secunda în care ei au început să aibă succes. "De-aia muzica noastră nu s-a îmbunătățit", a povestit John.

Bineînțeles că un subiect sensibil a fost soția lui John, Yoko Ono. "O disprețuiau. Se pare că trebuia să fiu fiericit fie în mariajul cu Yoko, fie în mariajul cu ei. Åži eu am ales-o pe Yoko", povestește Lennon. "George a insultat-o în față, iar eu nu l-am lovit. Nu știu de ce. Ringo nu s-a băgat, dar ceilalți doi s-au purtat cumplit. Nu-i voi ierta niciodată".

ARTICOLE SIMILARE

Criminalul lui John Lennon regretă crima comisă

realitatea

Denise Richards regretă cele trei operații la sâni

realitatea

N-o sa ghicesti niciodata cati ani are aceasta japoneza!

Ewan McGregor și Michelle Williams, scene fierbinți

realitatea

Madonna nu se lasă îmbrăcată

realitatea

Viral: It Gets Better

realitatea

Scrie un comentariu