Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, a murit. Suferea de Covid-19!

Adi Bărar, chitaristul şi liderul trupei Cargo, a murit luni dimineață, după ce a fost infectat cu coronavirus la sfârşitul lunii februarie.

Vestea dureroasă a decesului său a fost comunicată pe pagina oficială de Facebook a trupei Cargo. „Aşa intens cum a trăit toată viaţa pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, aşa a luptat pană azi! Dumnezeu să te odihnească, Adi Barar! 15.01.1960 – 08.03.2021. «Şi de-o fi şi eu să mor/ Nu vreau să vă întristaţi!/ Să cântaţi şi să jucaţi, până în zori… / Şi dacă din când în când/ O să mă primiţi în gând/ VOI FI APROAPE DE VOI!»“, a fost mesajul emoționant transmis de colegii de trupă.

Artistul era internat din 25 februarie la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Timişoara.  El avea şi unele afecţiuni mai vechi.

Adi Bărar s-a născut pe 15 ianuarie 1960, la Timişoara. A început să cânte la chitară încă de pe când nici nu împlinise 9 ani. Unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni din România, Adi Bărar s-a confundat cu istoria trupei Cargo, o trupă iubită de sute de mii de fani. În 1985 a fondat trupa rock Cargo, una dintre cele mai longevive şi mai de succes formaţii de gen din România.

ARTICOLE SIMILARE

Prinţesa Diana, în continuarea filmului Bodyguard, alături de Kevin Costner

Andreea Damian

Meghan Markle a părăsit serialul „Suits”. Ultimele imagini cu actrița pe micul ecran

Andreea Damian

Cleopatra Stratan, cerută de soție de Edward Sanda la majorat

Tabu Tabu

Moștenirea Melaniei Trump: greșeli, mister și, în cele din urmă, absență

Andreea Damian

Bill Clinton a scris o carte plicticoasă care va deveni serial tv

Dora Constantinovici

Femeile, scandalizate din cauza unei reclame: Gropițele sunt drăguțe pe fața ta, nu pe coapse

Andreea Damian

Scrie un comentariu