Home > Agenda > stiri > ADRIAN CRISTEA o vinde ieftin pe BIANCA DRAGUSANU, cu 1.000 euro

ADRIAN CRISTEA o vinde ieftin pe BIANCA DRAGUSANU, cu 1.000 euro

1.000 euro/emisiunea: acesta este pretul pentru care Adi Cristea dezvaluie amanunte picante despre fosta iubita, Bianca Dragusanu. O iubeşte cu adevărat sau vrea doar să-şi rezolve problemele financiare care au  pus stăpânire pe el şi cărora nu le găseşte rezolvare? Rămas fără nici o leţcaie  după ce a fost concediat de la Petrolul Ploieşti şi dator vândut la bancă,  fotbalistul Adrian Cristea (29 de ani) a găsit o sursă de venit frumuşică:  emisiunile mondene, unde turuie vrute şi nevrute, pe bani.

Cunoscut drept un “mutulică” în relaţia cu ziariştii, Adrian Cristea s-a  trezit brusc, mai exact după ce a rămas falit, să ofere declaraţii scandaloase  despre viaţa lui privată.

Instalat comod pe canapeaua unui studio TV, fotbalistul a început să  pălăvrăgească, de parcă era la foc automat, o serie de picanterii despre relaţia  pe care ar avea-o şi în prezent cu Bianca. Dar, cum toate poveştile spuse la emisiunile TV au un preţ, şi Cristea şi-a  fixat unul, însă a acceptat şi suma de 1.000 de euro oferită de producători. De altfel, şi Bianca Drăguşanu l-a acuzat, într-o intervenţie telefonică, de  faptul că prezenţa lui la TV e strict legată de onorariul încasat.

Contactată de reporterul ziarului Libertatea, Bianca a declarat: “Asta  dovedeşte cât de bărbat este. Dacă se respecta ca om sau ca bărbat, nu făcea aşa  ceva pentru bani. Cine îl crede? Sau cine îl crede că mă iubeşte? Asta îi arată  adevărata valoare şi ce fel de persoană este. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am  lângă mine omul în care cred şi pe care îl iubesc cu toată inima”, ne-a spus ea.

Bogdan Vlădău: «Aşa cum îl cunosc pe Victor, el tot se va căsători cu  Bianca»

Pe de altă parte, Bogdan Vlădău, cel mai bun prieten al lui Victor Slav, este  convins că tot acest circ mediatic nu îi va distruge Biancăi nunta: “Aşa cum îl  cunosc eu pe Victor, nunta asta va avea loc, cu siguranţă, chiar şi în  condiţiile actuale. Victor ştia că Bianca şi Cristea se vor vedea. Eu nu mă bag  să-i dau lui sfaturi. Eu cred că Bianca îl iubeşte, se poartă foarte frumos cu  el, cel puţin din câte am remarcat eu. Victor nu este, în nici un caz, atât de  posesiv cu Bianca aşa cum s-a spus, că-i controlează telefoanele sau că o  urmăreşte. Cred că s-a exagerat foarte mult în ultima vreme, în ceea ce îl  priveşte”, a declarat Bogdan Vlădău, pentru Libertatea.

Cristea, urmărit de bancă pentru 114.000 de euro

Decizia de zilele trecute a oficialilor de la Petrolul Ploieşti, de a-i  rezilia contractul lui Adrian Cristea, vine cum nu se poate mai rău pentru  fotbalistul prins într- un triunghi amoros extrem de mediatizat, alături de  Bianca Drăguşanu şi Victor Slav.

Nemaiavând leafă, sportivului îi va fi foarte greu să scape de executorii  judecătoreşti ce vor să-i scoată la vânzare apartamentul în care locuieşte în  Capitală. Pentru a recupera de la atacant suma de 114.000 de euro, executorii  l-au pârât pe acesta magistraţilor de la toate judecătoriile din Bucureşti. Dacă cei de la Sectorul 2 n-au permis executarea silită a fotbalistului,  restul instanţelor le-au dat câştig de cauză creditorilor.


Mai mult: Adrian Cristea a vândut-o pe Bianca Drăguşanu pentru 1.000 € – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Comenteaza acest articol

ADRIAN CRISTEA o vinde ieftin pe BIANCA DRAGUSANU, cu 1.000 euro

by   2 min
0