Tabu
Image default
PEOPLESlider

Adi Minune, internat de urgență în spital. Ce a pățit manelistul

Adi Minune a fost internat de urgență în spital, după ce a acuzat stări de rău. Celebrul manelist se află sub supravegherea medicilor, care l-au supus unor analize, printre care și unui test pentru Covid-19.

Momentan, nimeni nu știe motivul pentru care acesta s-a simțit rău. Familia sa nu exclude nici posibilitatea de a avea Covid, iar asta să-i fi declanșat o serie de reacții adverse.

Adrian Minune este internat la spitalul Ponderas, iar membri familiei pot veni la el doar după ce își vor lua măsuri de protectie, după ce au efectuat teste antigen, scrie Fanatik.ro.

Rămâne să aflăm cu ce probleme de sănătate se confruntă artistul acum. Întreaga familie a lui se află la spital, acolo unde câtărețul este internat. Toți membrii familiei lui au făcut testele antigen, iar cei declarați negativ pot veni să îl viziteze pe manelist, dar cu protecție.

De curând, a fost bucurie mare în familia manelistului. Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, este însărcinată pentru prima dată și a ținut să dezvăluie tuturor care este sexul copilului.

În cadrul unei petrecere fastuoase, organizată la un restaurant cunoscut, la care au luat parte o mulțime de prieteni și apropiați ai tinerei, viitoarea mămică a aflat că va avea o fetiță.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Online & Live ⎢ Panorama comunismului în România

Ciocîrlan

Horoscop pentru întoarcerea la școală 2022: viața profesională a acestor zodii ia o nouă întorsătură

Andreea Damian

Decor de Crăciun 2020: tendințele de neratat pentru a aduce magia sărbătorilor în casa ta

Andreea Damian

S-a actualizat pagina Poliției cu copii dispăruți – din 7000, după două luni, numărul lor a ajuns la 79

Dora Constantinovici

Cea mai ambițioasă zodie. Obține tot ce își propune

Andreea Damian

Victoria Beckham a lansat primul produs pentru îngrijirea pielii

Andreea Damian

Scrie un comentariu