Tabu
PEOPLE

Adi Sînă și Anca Serea au avut încă un eveniment special in familie

Nicio zi fără un sărbătorit, așa ar putea suna un slogan publicitar al Ancăi Sana Serea și al soțului ei, Adi Sină, care au o familie numeroasă și frumoasă. Pentru că zilele trecute cei doi soți și ceilalți copii l-au sărbătorit pe Moise Petru, unul dintre băiețeii fanmiliei Sana – Serea, după ce au mai avut parte și de alte petreceri pentru alți membri ai familiei. Fosta prezentatoare de televiziune alături de solistul de la Akcent au ținut să sărbătorească momentul special din viața fiului lor care a împlinit patru anișori și cu o postare pe rețelele de socializare. “La mulți ani, Moise-Petru ! Șoricel ghiduș care îmi ești lipit de sufletul meu de 4 ani încoace ! Băiatul mamei al cărui nume l-am visat într-o poveste frumoasă când tu erai în pântece! Te iubim, să fii sănătos și cu bucurie în suflet mereu”, a scris vedeta pe instagram și a publicat și niște imagini de la nicuța petrecere în care a avut și un tortuleț probabil foarte bun și bine ales.

familie anca serea adi sina
familie anca serea adi sina

Apoi Anca Serea și-a răsfățat nu numai fiul cu cadouri dar și soțul, căruia i-a făcut și lui un dar. “Dacă ieri a fost aniversarea lui Moise, astăzi m-am gândit să-i fac o surpriză utilă și lui Adrian, pentru că-și dorea de multă vreme un aparat de tuns cu multe accesorii pentru față și corp pe care să le folosească rapid înaintea concertelor sau în perioadele mai aglomerate, dar mai ales pentru că în perioada asta încă suntem în casă și trebuie să găsim soluții să ne descurcăm cât mai bine singuri. Gășiți toate detaliile, dar si alte modele, că să va puteți alege în funcție de nevoile voastre”, a scris Anca pe instagram.

ARTICOLE SIMILARE

Cum a reușit să se mențină în formă Vladimir Drăghia

Tabu Tabu

Once Upon a Time in Hollywood. Primul trailer oficial ne amintește cât de mult ne-a lipsit Tarantino

Andreea Damian

Andra și Cătălin Măruță, desființați pe TikTok de o influenceriță, după ce fiica lor, Eva, a fost criticată pentru rolul din filmul „Tati part-time”

Andreea Damian

Legendarul Kirk Douglas, alături de strănepoata de doar 8 luni. Fotografie de colecție

Andreea Damian

Mateia, românca model cu succes în SUA, a lansat un nou hit dedicat iubirii

Andreea Damian

Larisa Iordache, cerută în căsătorie în prima zi din 2024. Mesajul transmis de fosta gimnastă

Andreea Damian

Scrie un comentariu