Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Adi Sînă și Anca Serea se mută… din nou! Cum arată vila de 500.000 de euro

Anca Serea și Adrian Sînă se mută din nou, după ce copiii lor au crescut. Numeroasa familie nu s-a mutat foarte departe, ci la doar câteva sute de metri de vechea locuință, în același cartier din Pipera.

Cuplul și-a cumpărat o vilă mai spațioasă, în valoare de 500.000 de euro. „Da, este adevărat, am schimbat locuința. De curând ne-am luat o casă în același cartier, în apropierea celei în care am locuit până acum. Aveam nevoie de spațiu, copiii au crescut, au crescut și nevoile. Deocamdată nu ne-am mutat, pentru că suntem în renovare și suntem în căutare de mobilă pentru căsuță. Cei mici sunt foarte entuziasmați, se adaptează foarte ușor cu noul loc, nu ne facem griji”, a spus Anca Serea pentru Click!.

Vila cu etaj este amplasată într-o zonă foarte bună şi beneficiază de o curte generoasă. Dacă lucrările decurg bine și găsește mobila potrivită, familia celor doi va putea petrece sărbătorile de iarnă într-o casă nouă.

Familia Sână-Serea a locuit foarte mult timp în Cernica, în Cartierul Black Swan. În toamna anului 2019, Anca Serea și Adrian Sînă au decis să facă o relocare importantă, pentru că pierdeau două sau trei ore în trafic doar pentru a ajunge la școlile sau la locurile de muncă, plecau dimineața de acasă și mai veneau doar seara.

ARTICOLE SIMILARE

Gabriela Spanic s-a desfigurat din cauza operațiilor estetice. FOTO

Andreea Damian

Jill Biden și Meghan Markle, aceeași rochie! Mesajul incredibil al acestei coincidențe

Andreea Damian

Cum se întreține costumul de baie pentru a-l păstra mai mult timp

Andreea Damian

Iris Maria Tușa: Topirea ghețarilor începe să fie din ce în e mai vizibilă, nu cred că acesta este un proces reversibil

Dora Constantinovici

Meghan Markle, 1 milion de dolari pentru o secundă de filmare

Andreea Damian

Muzeul Național al Țăranului Român ⎢ Piața Țărănească

Ciocîrlan

Scrie un comentariu