Tabu
Image default
FASHION Slider

Adidas x Stella McCartney | Îmbrăcăminte sportivă durabilă cu amprente florale

Amprente florale și Lourdes Leon: campania Adidas by Stella McCartney a fost lansată și conține haine confecționate din materiale durabile într-un cadru natural.

Adidas și Stella McCartney au dezvăluit o campanie publicitară pentru o nouă colaborare de primăvară/vară. A fost filmată în Marea Britanie, SUA și Japonia, iar printre eroine s-a numărat și fiica Madonei, Lourdes Leon, în vârstă de 24 de ani.

„Tinerii de astăzi sunt plini de idei creative și energie incredibilă, așa că eu cred că este foarte important să le oferim posibilitatea de a-și împărtăși munca și viziunea. În plus, cu toții putem învăța multe de la ei”, a spus creatoarea de modă.

„Futureplayground” combină tot ce avem nevoie în pandemie: performanță durabilă, stil și ideea de a folosi mișcarea ca scop pentru viziunile viitorului.

Colecția Adidas by Stella McCartney include bluze cu mâneci lungi, pantaloni scurți pentru ciclism, pantaloni de trening, hanorace, impermeabile și genți spațioase din materiale reciclate cu modele florale. Paleta de culori variază de la roz pal și albastru la albastru intens și roșu.

Adidas x Stella McCartney: Un omagiu adus naturii

Viitorul ne aparține, scrie Vogue. Cu colecția de primăvară / vară 2021 de la Adidas și Stella McCartney, duoul se concentrează exact asupra acestei dinamici și asupra nevoii de mișcare și inovație.

Sub denumirea de „Futureplayground”, piesele individuale de îmbrăcăminte sportive devin un teren de joc pentru un număr de artiști și activiști talentați, care ar putea să se dezlănțuiie acolo unde își doresc. Indiferent dacă vrem să facem un antrenament digital, să facem sport în aer liber sau doar să ne atingem obiectivele propuse la începutul anului: îmbrăcămintea sport demonstrează încă o dată cât de multifuncțională este.

Înapoi la natură: puterea inspirațională a elementelor

Deoarece distracția nu trebuie neglijată atunci când vine vorba de sport și exerciții, totul începe cu ținuta potrivită. Prin urmare, suntem imediat în elementul nostru și obținem o schimbare. „Futureplayground” ne oferă îmbrăcămintea de sport perfectă pentru a scăpa de energia inutilă acumulată din munca de la biroul de acasă și activitățile reduse. Ca și în cazul propriilor sale modele, Stella McCartney pune problema durabilității în prim plan și folosește materiale reciclate.

Se adresează unei generații care se preocupă de propriul impact asupra mediului. „Futureplayground” combină moda înaltă cu performanța și se adresează tuturor celor care au dezvoltat o nouă conștientizare a mediului și a nevoilor sale.

ARTICOLE SIMILARE

Rachel Rutt, Sarah Dumont si Georgie Wass pozeaza pentru Vogue Australia din martie

realitatea

Costume de baie sexy pentru GRASE senzuale / CALENDAR foto!

realitatea

Cea mai recentă tendință în îngrijirea pielii: cresc vânzările de cosmetice împotriva poluării

realitatea

Expoziţie de fotografii cu Kate Moss la New York

realitatea

Avicii s-ar fi sinucis. Anunțul familiei: „Nu a mai putut continua”

Andreea Damian

Cele mai mari nume din lumea modei, la gâtul tău

realitatea

Scrie un comentariu