Tabu
Image default
lifestyle

ADINA BUZATU a primit un cadou special de la fiica ei! AFLA CE!

organizatorrutina de frumusete
Sara, fiica creatoarei de modă Adina Buzatu nu se gandeste la bani când vine vorba de cei apropiaţi. Aceasta i-a cumpărat mamei sale un inel în valoare de 3.000 de euro.
Încă elevă, Sara a decis să îşi impresioneze mama şi i-a achiziţionat cu ocazia sărbătorilor un inel în valoare de 3.000 de euro. Şi pentru că Sara a fost plecată la schi, în Austria, de Revelion, şi nu a putut să-i dea cadoul, personal, mamei sale, aceasta l-a rugat pe şoferul familiei să îi înmâneze bijuteria.
Adina este foarte mândră de inel şi nu se desparte de el la nici un eveniment monden. Altfel, Adina Buzatu, cea mai cunoscuta stilista pentru barbati de la noi, a avut un an bun. “În 2012, am realizat tot ce mi-am propus, pentru că, în general, sunt realistă și îmi aleg țeluri posibile. A fost un an bun, dar dificil, am muncit de 10 ori mai mult decât de obicei, însă am avut rezultate excepționale. Am avut o creștere a afacerii cu 16 la sută, ceea ce în perioadă de criză e extraordinar. Am câteva proiecte foarte importante și pentru 2013, pe care mă voi strădui să le duc la îndeplinire. La începutul anului plec 22 de zile în Italia și sper să comand o colecție excepțională pentru noul sezon”, a declarat aceasta pentru Libertatea.ro.

Mai mult: Adina Buzatu a primit un accesoriu de 3.000 de euro de la fiica ei! Vezi pe ce a dat adolescenta atâţia bani! – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Au apărut chiloții Robert Pattison – FOTO

realitatea

Angelina Jolie îl înşală pe Brad Pitt?

realitatea

Ileana Lazariuc, insarcinata cu al treilea copil

Pink Diva are muzică

realitatea

Şi ei au stenogramele lor. Hugh Grant, ascultat de News of the World.

realitatea

Cum se sărbătorește Valentine’s Day în lume

realitatea

Scrie un comentariu