Tabu
Image default
lifestyle

Adina Buzatu, copilot pe un BMW din 1974

Stilistul Adina Buzatu a acceptat provocarea de a participa in calitate de copilot la traseul de recunoastere din cadrul primei etape a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2013, care se va desfasura la sfarsitul acestei saptamani la Brasov.

Ea se va alatura echipei Tontsch Automotive, reprezentata de Eduard Tontsch, unul dintre pionierii categoriei Masini Istorice din cadrul campionatului. Palmaresul membrilor echipei este unul impresionant, fapt care o motiveaza si mai mult pe Adina, aflata la prima ei experienta de acest gen.

Adina Buzatu va lua parte la traseul de recunoastere de duminica, chiar inainte de inceperea concursului, pe ruta de 5,17 kilometri Brasov –Livada Postei.

Cu toate ca se afla in premiera intr-o asemenea postura, ea nu se teme deloc de ceea ce o asteapta. “Am mare incredere in profesionalismul membrilor echipei Tontsch Automotive si sunt convinsa ca alaturi de ei voi face fata cu brio acestei provocari. Imi place adrenalina, ador situatiile extreme, dar controlate, de aceea am si ales sa am langa mine oameni care se pricep foarte bine la ce fac. Mi-a placut si faptul ca se concureaza cu masini de epoca sau vintage, ceea ce confera un farmec aparte si eleganta acestui eveniment. Eu voi participa cu un BMW din 1974”, a spus Adina Buzatu.

ARTICOLE SIMILARE

Mesajul emotionant al lui ADI MUTU pentru EBA de nunta ei!

DIETA post-divort a Evei Longoria

Herbalife SKIN – Nutritie inteligenta pentru piele

AU RECUNOSCUT, in sfarsit. Johnny Depp si Vanessa Paradis s-au despartit

‘NICOLETA LUCIU’ cu DECOLTEU IMENS da peste cap dezbaterea prezidentiala din Mexic / FOTO incredibile

realitatea

RADU MAZARE – aceeasi iubita de 13 ani! FOTO cu Roxana

Scrie un comentariu