Tabu
Image default
PEOPLE

Adina Postelelnicu, mesaj special pentru un om drag

Fosta solistă din trupa Heaven, care a devenit mămică și a trecut prin pierderea tatălui, a publicat zilele trecute un mesaj special pe rețelele sociale. Adina Postelnicu a publicat o dedicație specială pe paginile sale de socializare dedicat surorii ei mai mici, Roxana.
În acest weekend solista Adina Postelnicu și-a sărbătorit sora, și ea mamă, la rândul ei, căruia i-a urat toate cele bune printr-un mesaj special. “Deși eu sunt cea mare…în toate momentele grele din viața noastră… a preluat frâiele.

adina postelnicu si sora eiEA mă echilibrează atunci când o iau razna… EA îmi șterge lacrimile atunci când eu nu sunt capabilă să o fac …. și tot cu EA împart bucuriile. EA este singurul om cu care mă înțeleg de cele mai multe ori numai din priviri… cuvintele fiind inventate degeaba. La muuuuuuuulți ani cu sănătate…. Surioara Mea!!! Să-ți dea Dumnezeu tot ce-i mai bun pe lumea asta și să mai avem cel puțin 100 de ani de acum încolo împreună. Te iubim din tot sufletul @postelnicu_roxana”, a scris solista pe pagina sa de socializare lîngă mai multe imagini cu ele două de-a lungul timpului.

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai vechi secrete de frumusețe de la Hollywood

Andreea Damian

Brooke Shields a fost protejată de hărțuirea sexuală de la Hollywood de mama ei

realitatea

Nicolas Cage a cerut anularea celei de-a patra căsătorii după patru zile

Andreea Damian

Toni Garrn s-a căsătorit cu starul din Magic Mike! Vezi superba rochie de mireasă

Andreea Damian

Andreea Bănică a avut un șoc când și-a văzut fiica vopsită prima oară

Tabu Tabu

O mai ții minte pe Dana Marijuana? Iată ce frumoasă este fiica ei la 15 ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu