Tabu
Image default
CULTURE What's hot

Adio, DANSEZ PENTRU TINE! Iulia Vantur, pe bara!

După 14 ediţii măsurate în ceva mai bine de opt ani, flacăra speranţei de la “Dansez pentru tine” s-a stins. Mai-marii PRO TV au oprit “robinetul” finanţărilor şi, prin urmare, au renunţat la a mai produce celebra emisiune-concurs care a adus audienţe uriaşe!

Noile programe financiare gândite la vârful PRO TV au scos din schemă populara emisiune-concurs “Dansez pentru tine”. Prin urmare, echipa de producţie care se află în spatele show-ului caută acum soluţii de avarie pentru înlocuirea spectacolului care, ani de-a rândul, s-a aflat în topul audienţelor.

“Pe vremea asta trebuiau alocaţi banii pentru producerea sezonului 15, dar, din cauza lipsei fondurilor, s-a luat decizia ca show-ul să nu mai fie produs. Emisiunea va fi înlocuită cu o altă producţie, probabil una fără nume mari, cu angajaţi din PRO, realizată, fireşte, cu cheltuieli minime. Ne-am luat adio de la «Dansez»…”, ne-au dezvăluit surse din televiziunea din bulevardul Pache Protopopescu.

Înainte ca PRO TV să renunţe la a mai finanţa producerea show-ului, circula zvonul că Ştefan Bănică jr urma să se despartă de emisiunea pe care o prezenta alături de frumoasa Iulia Vântur, implicată în turnarea unei producţii indiene, la Bollywood.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/exclusiv-libertatea-adio-dansez-pentru-tine-486272.html#ixzz2wfgVsG1z

ARTICOLE SIMILARE

Angela Merkel, de nouă ani cea mai puternică femeie din lume

Andreea Damian

Amanta lui Elan Schwarzenberg a ajuns la DNA. Vezi pentru ce este anchetata!

O noua locatie Second Cup se deschide la Universitate!

realitatea

Andreea Marin, dezvaluiri inedite: “Nu am mai vrut sa traiesc! Stim bine povestea Madalinei Manole”

realitatea

EBOLA: Romania in alerta! Maladia se apropie de granitele noastre!

Actrițe atacate cu pietre pentru că s-au sărutat pe stradă

Andreea Damian

Scrie un comentariu