Tabu
Image default
CULTURE What's hot

Adio, DANSEZ PENTRU TINE! Iulia Vantur, pe bara!

După 14 ediţii măsurate în ceva mai bine de opt ani, flacăra speranţei de la “Dansez pentru tine” s-a stins. Mai-marii PRO TV au oprit “robinetul” finanţărilor şi, prin urmare, au renunţat la a mai produce celebra emisiune-concurs care a adus audienţe uriaşe!

Noile programe financiare gândite la vârful PRO TV au scos din schemă populara emisiune-concurs “Dansez pentru tine”. Prin urmare, echipa de producţie care se află în spatele show-ului caută acum soluţii de avarie pentru înlocuirea spectacolului care, ani de-a rândul, s-a aflat în topul audienţelor.

“Pe vremea asta trebuiau alocaţi banii pentru producerea sezonului 15, dar, din cauza lipsei fondurilor, s-a luat decizia ca show-ul să nu mai fie produs. Emisiunea va fi înlocuită cu o altă producţie, probabil una fără nume mari, cu angajaţi din PRO, realizată, fireşte, cu cheltuieli minime. Ne-am luat adio de la «Dansez»…”, ne-au dezvăluit surse din televiziunea din bulevardul Pache Protopopescu.

Înainte ca PRO TV să renunţe la a mai finanţa producerea show-ului, circula zvonul că Ştefan Bănică jr urma să se despartă de emisiunea pe care o prezenta alături de frumoasa Iulia Vântur, implicată în turnarea unei producţii indiene, la Bollywood.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/exclusiv-libertatea-adio-dansez-pentru-tine-486272.html#ixzz2wfgVsG1z

ARTICOLE SIMILARE

Mesaj macabru pentru Serban Huidu! “Este un criminal diabolic!”

Din 19 decembrie se pleacă În SEXcursie

realitatea

TIRIAC era in masina cu CAMELIA POTEC in momentul accidentului?

Oana Roman, DECLARAŢIE INCREDIBILĂ: “Sunt ca o BALENĂ!” Vezi cât s-a ÎNGRĂŞAT în timpul sarcinii

Un cantaret roman s-a insurat in secret! FOTO de la nunta!

PROTEST in pielea goala in Romania / FOTO cu artista care a facut asta!

Scrie un comentariu