Tabu
LIFESTYLE What's hot

Adio, Monica Barladeanu!

monica birladeanualice 1alice 2Adio, Monica Barladeanu! Te-ai dus departe de Bobby Paunescu! Mai nou, acesta s-a decis. Bobby se iubeste in prezent cu o tanara de 22 de ani, Alice  Peneaca, de o frumusete rapitoare. Superba bruneta a pozat luna trecuta  in revista FHM, sedinta foto de-a dreptul incendiara fiind insotita de  un interviu in care a acceptat sa povesteasca si cum a inceput povestea  de dragoste dintre ea si Bobby Paunescu: “Probabil cu melodia ‘Thunder in My Heart’ de Leo Sayer”… a fost la prima vedere si pentru el a fost la fel”.

Alice  este o fire deschisa si amuzanta, iar cand a fost intrebata de primul  lucru care îi trece prin minte cand cineva suna la usa si ea este  dezbracata prin casa, a raspuns: “Unde-mi sunt pantofii  stiletto? Glumesc! Goala prin casa sunt numai in prezenta iubitului, asa  ca daca suna cineva la usa, va deschide el”.

In aceste zile, Bobby Paunescu si Alice sunt impreuna la Cannes, tinutele de senzatie pe care tanara le poarta acolo fiind semnate de…. Maria Marinescu – inca o dovada a relatiilor excelente pe care le-a pastrat cu fostul iubit.

ARTICOLE SIMILARE

Ce copii frumoşi are Ileana Lazariuc!

Carpisa revine toamna aceasta cu noile genţi Animal Print, Glam Rock şi Day-Time!

Elixirul sanatatii: drojdia de bere

realitatea

La ce putem folosi o pereche de manusi chirurgicale?

realitatea

Ce FRUMOASA era jurnalista care s-a sinucis! Galerie 15 FOTO

Italia devine prima țară cu educație obligatorie despre schimbările climatice

realitatea

Scrie un comentariu