Tabu
Image default
HEALTH

Adio, Photoshop! Așa arată, de fapt, posteriorul unui model fără retușuri

Fotomodelele reprezintă tiparul de femeie după care se ghidează celelalte reprezentante ale sexului frumos atunci când vine vorba de idealul feminin. Sunt frumoase, au un corp de zeiță și rar sunt surprinse altfel decât arătând perfect.

Înfățișarea nu înseamnă totul la un model. Adesea, fotografiile sunt retușate și trecute prin filtre de imagine pentru a îmbunătăți aspectul fizic. Fie că vorbim despre o postare pe Instagram, fie că e vorba despre un shooting profesional pentru o revistă sau o campanie de promovare a unui produs. Aceste imagini modifică enorm percepția noastră asupra aspectului real al corpului lor.

Acesta este motivul pentru care unele modele au luat atitudine și postează fotografii cu ele nemodificate pentru a se împotrivi standardelor nerealiste.

Modelul australian Madalin Giorgetta a devenit un nume în lumea fitnessului. Tânăra a muncit din greu pentru a ajunge la silueta pe care o are acum. Cu toate acestea, ea știe că nu este perfectă. Giorgetta nu doar că și-a acceptat imperfecțiunile, dar încurajează și alte tinere să-și accepte trupurile așa cum sunt.

Când a fost rugată să trimită fotografii la revista Women’s Health & Fitness, australianca a strecurat și imaginea de mai jos. Apoi a aflat cu stupoare că editorul i-a ales tocmai această imagine pentru a fi tipărită în ediția următoare a revistei.

Acest fapt i-a adus mai multă încredere în ea. Deși este un guru al fitnessului, Giorgetta a deci să publice pe conturile sale de socializare numai fotografii care nu sunt retușate. Fanii i-au adus numai aprecieri pentru curajul și sinceritatea de care a dat dovată și au copleșit-o cu complimente.

sursa foto: Instagram

ARTICOLE SIMILARE

Carnea albă, la fel de nocivă ca cea roșie, susțin cercetătorii

Andreea Damian

E bine să asculţi muzică atunci când alergi? Ce spun experții

Andreea Damian

Ceaiul care îți distruge dinții. Îl consumi adesea la birou

Andreea Damian

Afla de ce trebuie sa renunti la junk food si cum o poti inlocui

realitatea

Alimente care te înfometează în loc să te sature

Andreea Damian

Sfaturi pentru a-ți optimiza somnul și sănătatea

Andreea Damian

Scrie un comentariu