Tabu
Image default
PEOPLESlider

Administraţia Prezidențială, explicații după ce Carmen Iohannis a purtat bijuterii de 12.000 de euro

Scandalul bijuteriilor de 12.000 de euro purtate de Carmen Iohannis în Germania este unul artificial creat, transmite Administrația Prezidențială.

Palatul Cotroceni a reacționat la acest subiect de presă, care a ținut capul de afiș al zilei de luni, 5 iunie.

Potrivit Administrației Prezidențiale, bijuteriile purtate de Carmen Iohannis au fost, de fapt, o promovare a creatorilor români, iar acestea s-au întors la proprietarul de drept imediat după revenirea în țară a Primei Doamne.

„Prima Doamnă, Carmen Iohannis, promovează creatorii români cu ocazia evenimentelor publice la care participă, atât interne, cât și externe.

La ceremoniile publice care au avut loc la finalul săptămânii trecute în Republica Federală Germania, Prima Doamnă a purtat bijuterii ale unui creator român, inspirate din opera lui Constantin Brâncuși, acesta fiind și motivul utilizării acestora.

Bijuteriile au fost returnate creatorului la revenirea în țară, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată și cu ținutele vestimentare purtate de Prima Doamnă.

Nu a existat niciun contract care să implice câștiguri financiare în urma promovării bijuteriilor respective”, a transmis Administrația Prezidențială luni, 5 iunie.

Prima Doamnă a României a participat, alături de președintele Klaus Iohannis, la un eveniment public în Germania, în data de 3 iunie, prilej cu care s-a afișat cu un set de bijuterii în valoare de 12.000 de euro.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Johnny Depp își dă în judecată fosta soție, Amber Heard, pentru defăimare și îi cere daune uriașe

Andreea Damian

Daniel Day-Lewis părăseşte Hollywood-ul după 30 de ani

Dora Constantinovici

Citeste povestea Alexandrei Ungureanu si Crush!

realitatea

Actrița Paula Chirilă și-a făcut fiica model

Tabu Tabu

Harta Colecționarului de amintiri | Poveștile bucureștenilor prind viață

Andreea Damian

București Mall ⎪ Vocile de altădată ale iubirii

Ciocîrlan

Scrie un comentariu