Tabu
Image default
lifestyle

Adoptarea unui stil de viață sustenabil – experiment social Unilever

Adoptarea unui stil de viață sustenabil poate aduce economii, lunar, în medie, de 17,5% la bugetul de care dispune o familie. Acestea sunt rezultatele unui experiment social privind un stil de viață sustenabil, efectuat în această toamnă în România, de Unilever South Central Europe și compania de cercetare 360Insights.

Astfel, participanții la studiu au reușit să nu mai arunce deloc mâncare și au făcut economii considerabile la apă. Experimentul social a avut loc în casele a 7 familii de români, cu profile demografice diferite, timp de 9 săptămâni.

Printre recomandările primite din partea Unilever, pentru un stil de viață mai sustenabil, se numără: planificarea săptămânală a meselor, efectuarea cumpărăturilor pe bază de listă, congelarea și refolosirea resturilor alimentare, mărirea frecvenței dușurilor, în detrimentul băilor, oprirea apei în timpul spălării pe dinți, planificarea eficientă a spălării hainelor.

Deși au avut un program aglomerat, iar implementarea tuturor recomandărilor a fost, inițial, o provocare, participanții au realizat că treptat și-au schimbat stilul de viață.

Unilever este unul dintre cei mai mari producători la nivel global de produse alimentare, produse de îngrijire a locuinței și produse de îngrijire personală.

360insights este o companie care ofera servicii complete de consultanta si cercetare de marketing, cu scopul de a-si ajuta clientii sa ia deciziile potrivite pentru dezvoltarea afacerii lor. Infiintata in 2008, ajunge in 5 ani sa fie cea mai mare agentie independenta de cercetare din Romania

ARTICOLE SIMILARE

Dennis Hopper și-a amenințat soția cu moartea

realitatea

Frumoase şi elegante la Cannes (Galerie FOTO)

realitatea

Familia Winehouse: Amy a murit pentru că a renunţat la alcool

realitatea

Daniela Crudu, scandal urias in Antena 1! Razvan si Dani ameninta cu demisia!

CULINAR TABU: Bruschete cu roșii și usturoi

realitatea

Românii din Dubai: Andreea Marin şi Ştefan Bănică SE COMPORTĂ CA O FAMILIE

Scrie un comentariu