Home > Agenda > stiri > ADRIAN CRISTEA despre intalnirile picante cu BIANCA

ADRIAN CRISTEA despre intalnirile picante cu BIANCA

Sătul de ironiile Biancăi în legătură cu numărul de cuvinte pe care le știe, de  afirmațiile conform cărora întâlnirile dintre ei au fost doar în închipuirea  lui, Adrian Cristea a povestit în emisiunea ”Wowbiz”, de la Kanal D, cu lux de  amănunte cum au decurs întervederile dintre el și roșcată. În timp ce Bianca Drăgușanu neagă vehement că a ținut legătura cu Adrian  Cristea, deși ea este într-o relație cu Victor Slav, fotbalistul a contrazis-o  în emisiunea ”Wowbiz”, de la Kanal D. Sportivul susține că a continuat să se  vadă cu roșcata și după ce s-au certat și a descris cu lux de amănunte aceste  întâlniri.

”Îmi cer scuze față de Bianca, față de Victor. Nu este frumos ce fac în  momentul ăsta, sunt un nesimțit. Nu e frumos să apar la televizor să vorbesc  despre asta, dar trebuie să clarific. S-au pus în discuție mesajele mele, că nu  le-aș fi scris, că nu știu atâtea cuvinte…

”Nu prea ne întâlneam prietenește. Nu mai știu cine a făcut primul pas,  probabil că eu. Eu i-am scris, proabbil. Ne scriam mesaje, vorbeam la telefon,  ne trimiteam poze. Vorbeam despre absolut orice, despre viața ei, despre ce  evenimente a mai făcut… Știam că a început o relație. Mi-a povestit și când  a fost cerută, cum s-a simțit. Am întrebat-o ce simte pentru Victor. Și  mi-a spus că nu-l iubește, eu știam lucrul acesta. Victor îi oferă o  oarecare siguranță, în sensul că e lângă ea la orice oră din zi și din noapte.  Are nevoie de el, iar el e lângă ea. Dar eu i-am spus că nu va merge, dacă nu e  chimie, compatibilitate, pasiune, că dacă nu ai nici o emoție când te atinge,  când ești lângă el… Am observat că a încercat să fie ironică la adresa mea,  dar chiar nu e cazul”, a povestit Adrian Cristea, la  Kanal D.

Fotbalistul l-a luat peste picior pe iubitul Biancăi, spunând despre  el că ”trăiește în lumea lui roz și senină de la meteo”.

Nu am nimic cu el, el trăiește în lumea lui roz și senină de la  meteo. La el e senin mereu. Ea stă cu el, pentru că îi oferă o siguranță. Nu  cred că dragostea se poate măsura, el probabil o iubește, dar nu e reciprocă. Ea  îl apreciază că e un om bun, e lângă ea mereu, dar nu îl iubește”, a adăugat  Cristea.

Victor era s-o prindă pe Bianca alături de Cristea

Fostul iubit al Biancăi susține că roșcata este controlată la sânge de  Victor Slav.

”Nu îi place că este controlată la sânge. Primul lucru pe care îl face îi ia  telefoanele. O critică mereu, cu orice cuvânt pe care îl scoate. Într-o seară  m-a sunat și mi-a spus că nu mai poate, nu mai rezistă, o urmărește. Când ești  într-o relație nu ești la închisoare. Nu am intrat în detalii intime, dar  știu multe despre relația lor. Când rămânea sinură, când se ducea el la sală,  când prezenta, mă suna și vorbeam. Mi-a spus că mă iubește, le-a spus și  prietenilor mei. Din ianuarie vorbim. E important să știi să trăiești. Ea în  momentul de față este “moartă”. Am vorbit și despre venirea ei în Belgia, dar nu  s-a putut. A doua zi dup ce am ajuns din Belgia, ne-am întâlnit cu Bianca în  spatele unui bloc. Ne-am arătat ce dor ne-a fost unul de altul. Am stat pe o  bancă, ne-am sărutat, ne-am ținut în brațe. I-am spus că mi-a fost dor de ea.  Apoi m-am văzut cu ea și cu un prieten la un restaurant. Sunt ospătarii care pot  să confirme. Am avut și momente în care am fost singuri în cameră. Ne-am  comportat ca doi îndrăgostiți. O suna Victor mereu când era cu mine, dar ea nu-i  răspundea. Când ne-am întâlnit la finuțul nostru și când Bianca a plecat,  venea Victor”, a mai spus el.

Mai mult: ADRIAN CRISTEA RUPE TĂCEREA și descrie în amănunt ÎNTÂLNIRILE cu BIANCA DRĂGUȘANU! Află DETALII PICANTE! – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

ADRIAN CRISTEA despre intalnirile picante cu BIANCA

by   3 min
0