Tabu
Image default
lifestyle

Adrian Daminescu a gatit chinezeste, Liviu Mihaiu a degustat.

Vineri dupa amiaza, incepind cu ora 17:00, in fata restaurantului She She din Baneasa Shopping City, a avut loc prima editie a Atelierelor Bucataria pentru toti. In citeva cuvinte, Atelierele inseamna demonstratii de gatit cu public, cu degustare si premii pentru toata lumea.

Dupa ce a infierbintat bine wok-ul, invitatul nostru special, Adrian Daminescu a gatit chinezeste. Furnicile in copac, vita razboinica si puiul cu alune pregatite de Adrian sub atenta privire si garnisite cu interventiile spumoase ale lui Razvan Cucui, M.C.-ul evenimentului, au trecut cu felicitari proba de foc – degustarea de catre public.

Cei peste 50 de participanti la eveniment au savurat cu deosebita placere rezultatul muncii lui Adrian. Dupa cum se vede in poze. Demonstratia s-a incheiat cu momentul dedicat sponsorului, banane in caramel si ciocolata Kandia – un desert savurat si apreciat de toti participantii la Ateliere. Au inceput deja rezervarile pentru locuri la urmatorul eveniment din seria Atelierele Bucataria pentru toti, programat pe 20 martie.

ARTICOLE SIMILARE

30 de dolari pentru un vibrator Obama

realitatea

Iat-o pe mama Danielei Crudu!

Penelope Cruz și Javier Bardem s-au căsătorit în secret

realitatea

Detaliu ciudat din pictura despre Invierea lui IISUS de la Vatican

Gisele Bundchen, cel mai bine plătit model – VEZI TOPUL COMPLET

realitatea

Eva Mendes, criticată că a rămas fără forme

realitatea

Scrie un comentariu