Tabu
Image default
lifestyle

Adrian Daminescu a gatit chinezeste, Liviu Mihaiu a degustat.

Vineri dupa amiaza, incepind cu ora 17:00, in fata restaurantului She She din Baneasa Shopping City, a avut loc prima editie a Atelierelor Bucataria pentru toti. In citeva cuvinte, Atelierele inseamna demonstratii de gatit cu public, cu degustare si premii pentru toata lumea.

Dupa ce a infierbintat bine wok-ul, invitatul nostru special, Adrian Daminescu a gatit chinezeste. Furnicile in copac, vita razboinica si puiul cu alune pregatite de Adrian sub atenta privire si garnisite cu interventiile spumoase ale lui Razvan Cucui, M.C.-ul evenimentului, au trecut cu felicitari proba de foc – degustarea de catre public.

Cei peste 50 de participanti la eveniment au savurat cu deosebita placere rezultatul muncii lui Adrian. Dupa cum se vede in poze. Demonstratia s-a incheiat cu momentul dedicat sponsorului, banane in caramel si ciocolata Kandia – un desert savurat si apreciat de toti participantii la Ateliere. Au inceput deja rezervarile pentru locuri la urmatorul eveniment din seria Atelierele Bucataria pentru toti, programat pe 20 martie.

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Banica a castigat o avere in campania electorala!

Vă place de Kate Hudson brunetă?

realitatea

Sandra Bullock se teme de divorț

realitatea

Filme de colectie de la Odeon

Sharon Stone, obligată să plătească despăgubiri de 230.000$

realitatea

Monica Gabor a PIERDUT-O pe IRINA. Ramane mama de weekend

Scrie un comentariu