Tabu
PEOPLE

Adrian Daminescu sărbătorit de familie și prieteni la aniversare

adrian-daminescu

Îndrăgitul cântăreț a împlinit pe 2 octombrie frumoasa vârstă de 64 de ani. Cu această ocazie interpretul Adrian Daminescu a fost invitatul unor televiuni unde a povestit detalii neștiute despre el și familia lui. Una dintre aceste emisiuni a fost moderată de Carmen Târnoveanu, o femeie de nota 10.
Recent, interpretul a acceptat invitaţia prezentatoarei Carmen Târnoveanu, la emisiunea “Dăruieşte Românie!”, de la postul public Internaţional, show care se va difuza, zilele acestea, şi unde Adrian Daminescu a acordat un interviu de suflet.

Carmen Târnoveanu Adrian Daminescu la TVR International - „Dăruiește Românie!”Cu acest prilej, aflăm că tatăl solistului, Constantin Daminescu, a fost dirijor şi a fondat Teatrul Naţional de Operă şi Balet ”Oleg Danovski”, din Constanţa, Teatrul de vară din Mamaia şi Filarmonica Marea Neagră, cu o componenţă de peste 50 de instrumentişti şi cu turnee în străînătate, dar şi că mama lui, Aznif Elisabeta Daminescu, născută Ekmekgian – a fost soprană a scenei lirice din Timişoara. La rândul sau, interpretul a avut mai multe încercări de a fi fericit și a întemeia o familie, iar acum este însurat și l-a adoptat pe băiatul soției sale, deși are și o fată plecată în SUA.
Cine este Carmen Târnoveanu?
“Din 2002, de când am avut prima emisiune, şi până astăzi, nu vreau să socotesc câţi ani s-au adunat. Ani cu momente de exuberanţă absolută, dar şi de dezamăgire zdrobitoare. În 2014 m-am mutat la Bucureşti, o decizie prea mult amânată şi, în cele din urmă, determinată de alt motiv decât cel profesional. Ori, asta mă face să cred că „era scris în stele” să trec p-aici. Ultimii 5 ani la Radio România, Studioul din Iaşi, am realizat exclusiv emisiuni pentru românii din străinătate, iar când am ajuns la Bucureşti, ce să vezi, primul proiect important care mi s-a încredinţat a fost la TVR Internaţional. Credeţi în coincidenţe? Eu nu. Îi spun tot Dumnezeu”, a povestit ea.

carmen târnoveanu sezonul 5În prezent, Carmen Târnoveanu este jurnalist senior, moderator pentru TVR Internaţional unde a semnat în dreptul unor proiecte ca TVR Internaţional, 20 de ani!, România ca tine!, Mai pe româneşte, Românii după Brexit. Irlanda de Nord sau Înainte şi după… România. De asemenea, Carmen Târnoveanu este gazda Galelor de susţinere a României la Eurovision 2019 şi moderatorul emisiunii Dăruieşte Românie!, emisiune de divertisment pentru românii din străinătate. Cred că TVR Internaţional are un bazin de public special şi foarte important, o resursă umană cu un impact major pentru reaşezarea României. E un privilegiu să-i cunoşti pe oamenii aceştia, să intri în casele lor, să-ţi fie asociată identitatea cu reuşita lor, să-ţi fie permis să le spui povestea cu cuvintele tale… Ce e de neînţeles pentru mine este faptul că nu există niciun mecanism de promovare reală a acestor realităţi care completează imaginea României, într-o manieră unică şi, de cele mi multe ori, onorantă. Carmen Târnoveanu este absolventă a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi a Facultăţii de Filosofie, ambele în cadrul Universităţii Al. I. Cuza din Iaşi. A frecventat cursurile unui Master în Ştiintele Comunicării, însă, disertaţia a ramăs pe birou, în redacţie. În ziua susţinerii examenului a trebuit să înlocuiesc pe cineva la prezentare, iar alegerea mea a fost evidentă. La capitolul work in progress, adaug şi un doctorat început de două ori şi, încă în derulare şi, o să spuneţi că glumesc, şcoala de şoferi”, a povestit Carmen.

ARTICOLE SIMILARE

Brian May, chitaristul trupei Queen, în stare gravă la spital

Andreea Damian

Bebe Rexha, „prea mare” să poarte rochie: designerii refuză să-i creeze ținuta pentru Grammy

Andreea Damian

Clanul Sopranos la 20 de ani: James Gandolfini – tatăl anti-eroilor simpatici

realitatea

Cum și-a câștigat celebritatea solistul Alex Velea

Tabu Tabu

Ce surpriză are Pepe la aniversare pentru fanii lui

Tabu Tabu

N-ai să crezi cum arată Liviu Vârciu în izolare

Tabu Tabu

Scrie un comentariu