Tabu
Image default
PEOPLE

Adrian Enache și fiul său s-au făcut actori

Îndrăgitul cântăreț și mai nou, prezentator de televiziune nu crede în coronavirus și a muncit anul acesta pe brânci. Adrian Enache a primit mai multe oferte, iar una dintre ele a fost ca și actor într-un film de lung metraj. Însă nu a fost singurul din familie care a jucat, căci și David, fiul său de 14 ani a primit un rol într-un serial tv cu adolescenți.
“Anul acesta și eu și fiul meu ne-am făcut debutul în filme. Am primit o oferta de la Radu Jude, un regizor foarte tânăr şi foarte apreciat, “Somnambulii” se numeşte şi va fi difuzat în 2021, iar în el mai joacă Axinte dar și foarte mulți actori buni precum Andi Vasluianu și Bogdan Alexandru. Este pentru prima oară când joc într-un film de lungmetraj, am mai jucat în anul 2015, în scurtmetrajul “Candy, ciocolată de lux cu gust de femeie”, cu Claudia Motea.

fiu-iuliana-marciuc-adrian-enacheŞi fiul meu și al Iulianei Marciuc, David, face școală de televiziune a lui Vlad Ionescu și anul acesta a primit și el o oferta destul de interesantă, un serial cu mai mulți adolscenti care se va difuza în curând. Este talentat și a crescut foarte repede. De fapt, amândoi copii mei sunt talentați, Diana Enache cântă cu mine la evenimente și are emisiune la radio Naţional Fm”, ne-a povestit îndrăgitul interpret de muzică ușoară și piese dance.

ARTICOLE SIMILARE

Mariah Carey a slăbit enorm după ce și-a micșorat stomacul și a pozat sexy

Andreea Damian

Divorț neașteptat în showbiz! S-au despărțit după 18 ani

Andreea Damian

Dietă de fotomodel. Ce conține frigiderul Bellei Hadid

Andreea Damian

Justin Bieber vrea să cucerească industria de beauty cu un deodorant

Andreea Damian

Jessica Capshaw și Sarah Drew părăsesc serialul Grey’s Anatomy

Andreea Damian

Justin Timberlake a dezvăluit numele piesei inspirate de relația lui cu Britney

Andreea Damian

Scrie un comentariu