Tabu
Image default
PEOPLE

Adrian Mutu a decis să rămână acasă. Cum arată familia lui de acum

Fostul fotbalist, actual antrenor, a decis să renunțe la activitățile sale obișnuite, având în vedere că și activitățile sportive s-au anulat și amânat. Așa că Adrian Mutu (41 de ani) a publicat un mesaj pe rețelele de socializare și o imagine cu soția sa și fiul său.
Antrenorul Adrian Mutu s-a conformat și el regulilor noi de a preveni inbolnavirea cu CoronaVirus și a publicat un mesaj prin care își provoacă și prietenii să facă același lucru. Iar printre prieteni sunt Cabron sau Alberto Dobre. “#noistămîncasă .

adrian mutu si familia lui
adrian mutu si familia lui

Va rugăm să luați în serios pandemia de coronavirus și să țineți cont de ce transmit autoritățile. Spălați va pe mâini, ieșiți din casă doar dacă este absolut necesar și țineți cont de ce spun autoritățile. Împreuna suntem mai puternici ! #challange Îi PROVOC pe @cabronair @alberto_dobre @lucianluk13″, a scris Adrian Mutu. Se știe că antrenorul este la a treia căsătorie și prima a fost cu Alexandra Dinu în perioada 2001–2003. Împreună au un băiat, Mario, adolescent, care locuiește cu mama lui în Italia. Apoi, a doua căsătorie a fost cu Consuelo Matos Gómez în perioada 2005–2013, Din această căsătorie au doi copii împreună, Adriana, născută în 2006, și Maya Vega, născută în 2008. Din 2015 este căsătorit cu Sandra Bachici și au impreună un băiețel, Thiago.

ARTICOLE SIMILARE

Topul actorilor cu cele mai multe scene de sex. Surpriza de pe primul loc!

Andreea Damian

Decizie istorică la Casa Regală. Palatul Buckingham a făcut anunțul pentru Harry și Meghan

Andreea Damian

Elle Fanning s-a simțit presată să concureze cu sora sa Dakota

Andreea Damian

Meghan Markle a supărat-o din nou pe regină

Andreea Damian

Jessica Simpson “dezamăgită” de felul în care Natalie Portman i-a comentat pozele din 1999

realitatea

Cum a sărbătorit Iulia Vântur ziua pământului în India

Tabu Tabu

Scrie un comentariu