Tabu
Image default
PEOPLE

Adrian Mutu a decis să rămână acasă. Cum arată familia lui de acum

Fostul fotbalist, actual antrenor, a decis să renunțe la activitățile sale obișnuite, având în vedere că și activitățile sportive s-au anulat și amânat. Așa că Adrian Mutu (41 de ani) a publicat un mesaj pe rețelele de socializare și o imagine cu soția sa și fiul său.
Antrenorul Adrian Mutu s-a conformat și el regulilor noi de a preveni inbolnavirea cu CoronaVirus și a publicat un mesaj prin care își provoacă și prietenii să facă același lucru. Iar printre prieteni sunt Cabron sau Alberto Dobre. “#noistămîncasă .

adrian mutu si familia lui
adrian mutu si familia lui

Va rugăm să luați în serios pandemia de coronavirus și să țineți cont de ce transmit autoritățile. Spălați va pe mâini, ieșiți din casă doar dacă este absolut necesar și țineți cont de ce spun autoritățile. Împreuna suntem mai puternici ! #challange Îi PROVOC pe @cabronair @alberto_dobre @lucianluk13″, a scris Adrian Mutu. Se știe că antrenorul este la a treia căsătorie și prima a fost cu Alexandra Dinu în perioada 2001–2003. Împreună au un băiat, Mario, adolescent, care locuiește cu mama lui în Italia. Apoi, a doua căsătorie a fost cu Consuelo Matos Gómez în perioada 2005–2013, Din această căsătorie au doi copii împreună, Adriana, născută în 2006, și Maya Vega, născută în 2008. Din 2015 este căsătorit cu Sandra Bachici și au impreună un băiețel, Thiago.

ARTICOLE SIMILARE

Nea Marin a avut parte de aniversare pe patul de spital

Tabu Tabu

Cum ar arată celebritățile de la Hollywood dacă ar fi grase din cauza pandemiei

Tabu Tabu

Mesajul plin de melancolie al Iuliei Vântur direct din India

Tabu Tabu

Justin Timberlake și Jessica Biel, puși la zid pentru o fotografie cu fiul lor

Andreea Damian

Ce videoclip sexy a filmat Antonia alături de Alina Ceușan

Tabu Tabu

Matthew Perry s-a logodit! Cum arată viitoarea lui soție, mai tânără cu 22 de ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu