Home > What's hot > ADRIAN NASTASE a ranit un politist?

ADRIAN NASTASE a ranit un politist?

S-a tot dezbătut zilele acestea cu privire la câte focuri de  armă au fost trase, miercuri seara, în reşedinţa lui Adrian Năstase. Potrivit  unor surse, se pare că este vorba despre trei.

Adrian Năstase ar fi tras trei focuri de armă, conform unor surse citate de Antena 3, în urma acestora unul dintre  gloanţe rănindu-l chiar pe el, iar un altul pe unul dintre poliţiştii cu care  fostul premier s-ar fi luptat, deoarece voia să îi ia pistolul din mână.

Se pare că omul legii a fost rănit şi el, într-unul dintre braţe. Înainte de  a pleca spre Rahova, miercuri seara, Adrian Năstase i-a spus ofiţerului că trebuie  să-şi ia din birou câteva lucruri personale. Ajuns în birou, fostul premier  a scos o carte dintr-un sertar după care, din acelaşi loc, a scos pistolul şi  l-a pus la tâmplă. Poliţistul a sărit să-l oprească pe Năstaseși a reuşit să-i salveze viaţa. Lucrurile nu s-au oprit însă aici, deoarece şi  apoi, minute în şir, poliţistul s-a luptat cu politicianul pentru a-i lua arma.  Se pare că ar fi intervenit şi un coleg de-al acestuia, care ar fi fost împuşcat  în braţ.

Articole asemanatoare
CASTIGA UNUL DIN CELE 4 SETURI DIN GAMA TRIND
CASTIGA UNUL DIN CELE 10 SETURI DOLCE NATURA!
DE NECREZUT: Charlize Theron nuduri in Playboy / 9 FOTO
MIHNEA NASTASE – foto cu iubita lui!

Loading...

Comenteaza acest articol

ADRIAN NASTASE a ranit un politist?

by   1 min
0