Home > Lifestyle > Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, lovita de necazuri!

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, lovita de necazuri!

La 9 ani dupa ce a intrat in Cartea Recordurilor drept cea mai varstnica mama din lume, Adriana Iliescu trece prin clipe grele. Are 75 de ani, o fiica in clasa a III-a si, de cateva luni, se confrunta cu grave probleme financiare.

“M-am trezit cu o mare nenorocire pe cap, acum in preajma sarbatorilor. Vecinul meu din Balcesti, Valcea, si-a ridicat ilegal o vila boiereasca lipita de casa mea parinteasca. Am apelat rapid la lege si l-am dat in judecata”, a declarat femeia disperata pentru cancan.ro.

Dupa ce toate economiile ei de la CEC si din pensie s-au dus spre rezolvarea acestei situatii, femeia spune ca a fost tradata de propriul avocat care nu i-a aparat interesele si a pierdut procesul. Asa ca acum, in pragul sarbatorilor de iarna, a pierdut dintr-un foc nu mai putin de 64 de milioane, o suma adunata cu greu din pensie si economiile facute in ultimii ani.

“Momentan ne vom bucura de sarbatori, acum suntem in curatenie generala pentru Craciun, dar la inceputul anului voi lupta cu toate armele pentru ca stiu ca am dreptate”, a mai spus ea.

Articole asemanatoare
CONCERT ANIVERSAR AL CORULUI ACADEMIC RADIO
O zi din viata celei mai batrane mame din lume si a fetitei ei / JURNAL FOTO
Declaraţia şocantă celei mai vârstnice mame din lume! “Până la 18 ani pe fetiţa mea o văd mireasă!”
Cum arata in tinerete cea mai batrana mama din lume, Adriana Iliescu!

Comenteaza acest articol

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, lovita de necazuri!

by realitatea   1 min
0