Home > Agenda > stiri > Adriana Nicolae, care a susţinut că tatăl copilului ei e Ştefan Bănică, e iar GRAVIDĂ!

Adriana Nicolae, care a susţinut că tatăl copilului ei e Ştefan Bănică, e iar GRAVIDĂ!

Adriana Nicolae, femeia care a lăsat să se înțeleagă în 2011 că tatăl primului ei copil ar putea să fie Ștefan Bănică Jr., este din nou însărcinată.

“Este adevărat, Adriana este din nou însărcinată. Din câte știu, tatăl copilului este același ca la primul copil, însă nu va pot divulga identitatea lui. Dacă Adriana nu a făcut-o, înseamnă că are motive serioase să procedeze asa. Eu stiu doar că este o persoana destul de cunoscută în România. Nu, nu este vorba de Bănică, asta a fost o speculație făcută de ziare”, a declarat o prietenă a Adrianei Nicolae pentru nefiltrat.ro.

Prima sarcina a Adrianei Nicolae, în 2011, a stârnit un scandal uriaș, după ce aceasta a declarat că tatăl copilului este un fost iubit, că este actor și are în componența numelui “Junior”. Presa a făcut atunci legatura atât cu Ștefan Bănică Jr., dar si cu Florin Piersic Jr.. La vremea respectivă Ștefan Bănică și Andreea Marin au luat foc la aflarea zvonurilor, iar fosta “Zână a Surprizelor” a întrebat-o pe Adriana Nicolae în cadrul unui eveniment monden, în fața tuturor invitaților, dacă soțul ei este tatăl copilului său.

Articole asemanatoare
gravidă
La fiecare 11 secunde, o gravidă sau un nou-născut moare undeva în lume – raport ONU
poluare
Particule de poluare au fost găsite în placenta gravidelor – studiu
travaliu
De ce vor gravidele să-și țină partenerii de mână când intră în travaliu
analize
Analize pe care o femeie trebuie să le facă înainte de a rămâne însărcinată

Comenteaza acest articol

Adriana Nicolae, care a susţinut că tatăl copilului ei e Ştefan Bănică, e iar GRAVIDĂ!

by   1 min
0