Home > Agenda > stiri > Adrien Brody, traumatizat de un țap homosexual

Adrien Brody, traumatizat de un țap homosexual

Adrien Brody a trecut de curând printr-o perioadă extrem de traumatizantă, iar cauza este extrem de inedită. Actorul laureat cu premiul Oscar și-a cumpărat o fermă în statul New York și a fost îndemnat de prietena lui să cumpere două capre pe post de animale de companie. Actorul nu a stat mult pe gânduri și a comandat două capre, femele amândouă.

Surpriza a venit odată cu caprele care s-au dovedit a fi masculi. Asta nu l-a deranjat deloc pe Brody până în momentul în care a înțeles că unul dintre țapi era homosexual, iar celălalt era hetero. Trauma a apărut în momentul în care țapul gay a început să se dea la țapul straight împotriva voinței acestuia. "Å¢apii plângeau amândoi foarte mult și scoteau tot felul de sunete sfâșietoare. Mă simțeam vinovat și chiar nu știam ce să fac. A fost traumatizant", a povestit actorul care a fost nevoit să renunțe la cele două animale de companie.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf
Whitney a fost fotografiata in cosciug, purtand bijuterii in valoare de 500.000$ – FOTO

Loading...

Comenteaza acest articol

Adrien Brody, traumatizat de un țap homosexual

by realitatea   1 min
0