Tabu
CULTURE

Aeon Blank si Arashai canta cu Alternosfera pe 19 decembrie la Bucuresti

Dupa ce si-a lansat noul album Haosoleum, Alternosfera revine cu un concert pentru publicul din Bucuresti. Trupa  canta pe 19 decembrie la Bucuresti la Arenele Romane. 

Alaturi de basarabeni, pe scena vor urca si trupele Aeon Blank si Arashai.

Aeon Blank este o formatie de rock alternativ cu influente metal, dark wave si gothic. O trupa tanara, dar cu o abordare plina de maturitate si seriozitate, Aeon Blank s-a facut rapid remarcata pe scena marilor festivaluri din Romania anului 2012, castigand si titlul de Best Alternative Newcomer in cadrul Metalhead Awards.

Trupa a semnat anul trecut cu Universal Music Romania si are doua albume la activ, “Handmadegods & Godmadedemons” (2012)  si “Dark Waters” (2014). Aeon Blank inseamna: Emil Luca – chitara si voce, Mircea Becherescu – chitara, Adrian Popescu – bass, Zory David – clape si Radu Artin – tobe.

Aeon_Blank_si_Arashai_canta_cu_Alternosfera_pe_19_decembrie_la_BucurestiDespre ei, Arashai declara: “Arashai nu este mai mult decat transpunerea sub forma de vibratii a patru personalitati diferite.  Am format Arashai ca un mod de a ne exprima ideile, nemultumirile, convingerile si frustrarile, de a pune laolata toate influentele noastre, muzicale sau nu, pentru a crea ceva nou si de a transmite un mesaj.  Nu suntem adeptii lui “suna ca” si ai lui “seamana cu”, nu suntem fanii genurilor si clasificarilor. “Rap metal”, “stoner”, “sludge”, “nu metal”, “hardcore” nu pot sa ne descrie decat.”

Pentru al doilea an consecutiv „Best Romanian Alternative Rock Band” (conform premiilor Metalhead Awards), Alternosfera este una dintre cele mai iubite, apreciate si puternice trupe ale ultimilor ani. Prestatia artistica – show-urile mereu explozive, energia debordanta si numarul extrem de mare de fani prezenti la concerte au facut ca Alternosfera sa devina un „etalon” pentru zona de rock si alternative de la noi din tara.

Biletele costa 40 de lei pana pe 18 decembrie iar in ziua concertului pe 19 decembrie si la intrare, biletele vor costa 50 de lei.

ARTICOLE SIMILARE

Afterhills se amână pentru anul viitor

Andreea Damian

Mii de oameni s-au mutat la “rivalul lui Facebook” – WT: Social făcut de fondatorul Wikipedia

realitatea

DAN DIACONESCU, din nou pe ecran! Unde e noul OTV!

Premiile Emmy 2022 | „Succession”, marele câştigător. Lista completă a câștigătorilor

Andreea Damian

De la Sinatra la The Velvet Underground

realitatea

S-a aflat cine l-a ucis pe IONUT ANGHEL

Scrie un comentariu