Tabu
lifestyle

Aerobic și dans la metrou cu Nestlé Fitness

Este o nouă provocare lansată de Nestlé Fitness consumatorilor: în perioada 12-23 octombrie, sunteți invitați la 20 de minute de gimnastică de înviorare la metrou. De luni până vineri, în câte o stație de metrou, o echipă formată din 10 dansatori susține un program de aerobic combinat cu pași de dans, pe melodia noului spot Nestlé Fitness.

Coregrafia este realizată de C.R.B.L, iar soția sa, Lena, este instructoarea care coordonează echipa de dansatori pe tot parcursul campaniei. Trecătorii din cele mai mari 10 stații de metrou incluse în această campanie sunt invitați să se alăture echipei de dans și să își facă ziua mai plăcută cu puțină mișcare și o gustare de „90Kcal și niciun regret“.

Batoanele Nestlé Fitness din cereale integrale combină plăcerea gustului cu grija pentru menținerea siluetei, fiind în orice moment al zilei o gustare delicioasă și hrănitoare.

Circuitul aerobicului în natură după umrmătorul itinerariu: Eroilor (peronul central) – 12 octombrie, Aviatorilor – 13 octombrie, Piața Victoriei – 14 octombrie, Pipera – 15 octombrie, Universitate – 16 octombrie, Titan – 19 octombrie, Politehnica – 20 octombrie, Dristor 2 – 21 octombrie, Piața Unirii (tronson 1) – 22 octombrie, Izvor – 23 octombrie.

ARTICOLE SIMILARE

Rozalb de Tușnadu Nou

realitatea

Meniul, muzica si surprizele de la nunta DELIEI!

Victoria Beckham, cea mai glamuroasă din lume

realitatea

Isi inchiriaza sanii ca spatiu publicitar

Marian Drăgulescu

realitatea

SUFLETE DE AUR – STELE PENTRU O VIATA DE COPIL

Scrie un comentariu