Home > Agenda > Afacerea cu cosmetice a ajutat-o pe Rihanna să devină cea mai bogată cântăreaţă din lume

Afacerea cu cosmetice a ajutat-o pe Rihanna să devină cea mai bogată cântăreaţă din lume

rihanna

Cu o avere de 600 de milioane de dolari, Rihanna știe cu siguranță ce înseamnă „să muncești, să muncești, să muncești, să muncești, să muncești, să muncești”, după cum sugerează și versurile piesei sale din 2016. Nu numai că artista în vârstă de 31 de ani este una dintre cele mai bogate femei din lume, potrivit clasamentului făcut public marți de revista Forbes, dar este de asemenea, și cea mai bogată cântăreață din lume.

Rihanna este artistă, creatoare de produse de machiaj şi de colecţii de lenjerie intimă, și totodată prima femeie de culoare care conduce o casă de modă specializată în industria luxului. La vârsta sa, RiRi le-a depăşit din acest punct de vedere pe colegele ei de breaslă: Madonna (cu 570 de milioane de dolari), Celine Dion (cu 450 de milioane de dolari) şi Beyonce (cu 400 de milioane de dolari).

Colecția de produse cosmetice a Rihannei, Fenty Beauty, a ajutat-o ​​în mod semnificativ să-și construiască averea. Cântăreața a lansat marca – în colaborare cu grupul francez LVMH – în septembrie 2017, pe internet şi în magazinele din lanţul Sephora. Anul trecut, brandul Fenty Beauty a generat o cifră de afaceri de 570 de milioane de dolari, a raportat Forbes.

Ea este şi coproprietară a brandului de lenjerie intimă Savage X Fenty. De asemenea, Rihanna a încheiat un parteneriat cu LVMH pentru a crea o marcă de lux cu sediul la Paris, care va produce articole vestimentare pret-a-porter, pantofi şi accesorii. Magazinul online al acesteia a fost inaugurat pe 29 mai.

Dar cea mai mare parte din averea cântăreţei provine din turneele şi vânzările sale de discuri, au precizat jurnaliştii de la Forbes. Pe lângă această nouă incursiune în universul modei, cântăreaţa a lăsat să se înţeleagă că va lansa în acest an şi un nou album, un material discografic cu influenţe reggae.

 

 

Articole asemanatoare
Rihanna
Cum se pregătește Rihanna pentru Valentine’s Day
Rihanna și Adam Selman lansează o colecție de lenjerie „Jucăușe, dulci și sexy”
10 evenimente din muzică pe care să le urmărești neapărat în 2020
Angela Merkel
Angela Merkel, de nouă ani cea mai puternică femeie din lume

Comenteaza acest articol

Afacerea cu cosmetice a ajutat-o pe Rihanna să devină cea mai bogată cântăreaţă din lume

by Andreea Damian   1 min
0