Tabu
Image default
FASHION

Afacerile in moda ale cuplului Beckham

Cuplul Victoria şi David Beckham sunt o familie unită şi în continuă creştere. Şi, de asemenea, o echipă de marketing redutabilă, lucrând împreună pentru promovarea celor două ramuri ale Beckham Enterprises.

Acest rece miez de iarnă este pe cale a fi transformat de colecţia de lenjerie a lui David pentru H&M şi, în acelaşi timp, de Victoria cu rochiile ei de felină. Deocamdată, el a încins youtube-ul cu clipul colecţiei pentru suedezii creativi, în timp ce ea a apărut între ştirile fierbinţi din Vogue cu o nouă linie – Victoria by Victoria.

Aceasta va fi disponibilă exclusiv la londonezul Harvey Nichols. În timp ce distribuţia este, iată, foarte restrânsă şi deosebit de exclusivistă, linia affordable posh a doamnei Beckham pare să fi atins cu succes echilibrul dintre preţiozitate şi casual. În măsura în care aceasta vrea şi poate să fie casual. Oricum, modelele Victoria by Victoria – variind între 395 şi 800 de lire – au deja lungi linii de aşteptare, iar Coco Chan, reprezentanta Harvey Nichols, vorbeşte despre impecabilul simţ estetic al colecţiei.

Creaţiile Victoriei par să fi atras atenţia tuturor. Nici eu nu am scăpat. O anumită rochie de mătase cu imprimeu de norişori din Bechkam heaven cred cu tărie că ne-ar putea face mai fericiţi. Pe mine mai mult, pe lucrativii Beckham, proporţional mai puţin.

Între timp, Victoria şi-a prezentat linia exclusivistă la New York Fashion Week. Si fiindcă criticii au primit-o extrem de bine, cum credeţi ca a sărbătorit Victoria la o oră după prezentare? Conform Telegraph.co.uk, cu o sesiune de shopping în magazinul Prada.

Vezi o galerie foto a hainelor creata de V. Beckham pe fashionavecpassion.ro .

ARTICOLE SIMILARE

Jacheta din denim sau cum sa-ti scoti orice tinuta in evidenta

realitatea

Modelul Amanda Hendrick, prea slabă pentru a face reclamă la haine

realitatea

Trend: de la fashionista la recesionista

realitatea

PICTORIAL: 30 DE ANI DE MODELING ÎN ROMÂNIA

realitatea

Fashion Show cu holograme

realitatea

Bronzul gen tractorist și arsurile solare inegale sunt la modă dar extrem de periculoase

realitatea

Scrie un comentariu