Home > Fashion > Afacerile in moda ale cuplului Beckham

Afacerile in moda ale cuplului Beckham

Cuplul Victoria şi David Beckham sunt o familie unită şi în continuă creştere. Şi, de asemenea, o echipă de marketing redutabilă, lucrând împreună pentru promovarea celor două ramuri ale Beckham Enterprises.

Acest rece miez de iarnă este pe cale a fi transformat de colecţia de lenjerie a lui David pentru H&M şi, în acelaşi timp, de Victoria cu rochiile ei de felină. Deocamdată, el a încins youtube-ul cu clipul colecţiei pentru suedezii creativi, în timp ce ea a apărut între ştirile fierbinţi din Vogue cu o nouă linie – Victoria by Victoria.

Aceasta va fi disponibilă exclusiv la londonezul Harvey Nichols. În timp ce distribuţia este, iată, foarte restrânsă şi deosebit de exclusivistă, linia affordable posh a doamnei Beckham pare să fi atins cu succes echilibrul dintre preţiozitate şi casual. În măsura în care aceasta vrea şi poate să fie casual. Oricum, modelele Victoria by Victoria – variind între 395 şi 800 de lire – au deja lungi linii de aşteptare, iar Coco Chan, reprezentanta Harvey Nichols, vorbeşte despre impecabilul simţ estetic al colecţiei.

Creaţiile Victoriei par să fi atras atenţia tuturor. Nici eu nu am scăpat. O anumită rochie de mătase cu imprimeu de norişori din Bechkam heaven cred cu tărie că ne-ar putea face mai fericiţi. Pe mine mai mult, pe lucrativii Beckham, proporţional mai puţin.

Între timp, Victoria şi-a prezentat linia exclusivistă la New York Fashion Week. Si fiindcă criticii au primit-o extrem de bine, cum credeţi ca a sărbătorit Victoria la o oră după prezentare? Conform Telegraph.co.uk, cu o sesiune de shopping în magazinul Prada.

Vezi o galerie foto a hainelor creata de V. Beckham pe fashionavecpassion.ro .

Articole asemanatoare
modă
Tulburare de sezon: de ce ianuarie este noul septembrie în modă
O fetiță în vârstă de 4 ani, cu sindromul Down, a topit inimile tuturor la o prezentare de modă
victoria beckham
Victoria Beckham a lansat primul produs pentru îngrijirea pielii
Domnilor, se poartă leopardul dar mare grijă după ce gard îl ascundeți

Comenteaza acest articol

Afacerile in moda ale cuplului Beckham

by   1 min
0