Tabu
Image default
CULTURE

AFI Palace Cotroceni va gazdui Festivalul LEGO

Pe 1 decembrie, AFI Palace Cotroceni sarbatoreste 5 ani pe piata din Romania. Cu ocazia aniversarii, vor fi organizate o serie de activitati si evenimente, principala atractie fiind aducerea Festivalului LEGO pentru prima oara in Romania, incepand cu data de 9 noiem­brie 2014.

In incinta AFI Palace Cotroceni, vizitatorii se vor putea bucura de zecile de figurine 3D, construite din peste 1.700 de piese LEGO. Printre acestea se vor numara personaje celebre precum Darth Vader din Star Wars, Captain Rex, McQueen, Oliva, Woody, Matrioshka, Camel, Cragger si multe alte constructii fasci­nante.

Figurinele Lego 3D, ce urmeaza sa fie amplasate pe coridoarele principale ale centrului comercial, cantaresc aproape 2 tone, iar realizarea lor a insumat peste 2.500 de ore petrecute la imbinarea pieselor.

„Inca din momentul deschiderii ne-am propus sa reinventam experienta de shopping si distractie in Bucuresti, oferindu-le clientilor nostri cel mai bun mix de optiuni dedicate modei, frumusetii, petrecerii timpului liber si nu numai. Aducerea unor branduri si activitati in premiera in Romania reprezinta unul dintre pilonii pe care ne bazam si ne bucuram sa vedem ca un numar atat de mare de vizitatori raspunde cu entuziasm propunerilor noastre. Vom continua sa investim in obtinerea celei mai frumoase atmosfere dintr-un centru comercial, pentru a oferi celor care ne trec pragul o experienta de neuitat”, a declarat Aura Dinu, Marketing Director AFI Palace Malls Division.

ARTICOLE SIMILARE

Un nou TU. Innoieste-ti Viata!

realitatea

MEDIU: Islanda anunță că va ucide peste 2.000 de balene în următorii cinci ani

realitatea

Evanescence va concerta la Bucureşti

Andreea Damian

Ce a scris Leonardo DiCaprio despre „Marșul pentru Păduri”

Andreea Damian

Michelle Obama, cea mai admirată femeie din lume

Andreea Damian

Am trait s-o vedem si p’asta: CANTAREATA care a aparut fara chiloti la TVR!

Scrie un comentariu