Home > Lifestyle > AFI Palace Cotroceni – MEGA LICHIDARE DE STOC

AFI Palace Cotroceni – MEGA LICHIDARE DE STOC

afi_cotroceni_55064900Timp de 3 zile, în AFI Palace Cotroceni vor fi reduceri de minim  70%

 AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial și de distracții din România, va da startul campaniei „Mega  lichidare  de stoc” în timpul căreia vizitatorii se vor bucura de reduceri de minim 70% la majoritatea magazinelor din incinta mall-ului.

Campania “Mega lichidare de stoc” este deja o tradiție în AFI Palace Cotroceni și se va desfășura pe parcursul a trei zile, între 28 și 30 ianuarie 2014. Astfel, cei care doresc să-și achiziționeze produsele mult visate, o pot face acum cu prețuri mult mai mici.

“Ca în fiecare an, desfășurăm această campanie oferind clienților noștri posibilitatea de a cumpăra produsele preferate la prețuri mult mai accesibile. Ne așteptăm, ca si in edițiile anterioare, la o creștere a traficului și a vânzărilor în această perioadă”, declară Aura Dinu,  Director de Marketing, AFI Palace Malls Division.

Retailerii de fashion și accesorii își vor lichida în această perioadă stocurile, făcând loc noilor colecții. O parte a produselor cu discountul de minim 70% va fi expusă în exteriorul magazinelor (în fața vitrinelor), zona fiind decorată printr-o semnalistică specifică.

Ce branduri participă la Mega Lichidare de Stoc?

3 zile consecutiv, între 28 și 30 ianuarie 2014, clienții AFI Palace Cotroceni se vor putea bucura de o adevarată experiență de shopping și vor putea alege din miile de articole vestimentare reduse, în cadrul celor mai iubite magazine precum: Optiblu, Optiplaza, Plusoptic, Gmt, Police Shop, Hush Puppies, Affliction, Cropp Town, Kenvelo, Otter, Aldo, Stonefly, Clarks, Why Denis Woman, House of Art, Okaidi, Reserved, Shoe Art, Pepper, Stonecreek, Ecco, Il Passo, Staccato, Vodafone, Carpisa, La Femme, Bata, Depot 96, Office Shoes, GoldenPoint, Mirano, Gett’s Color Bar, Nissa, Sephora, iQ Box, Etic, Takko Fashion, Veronesse.

Această campanie se desfașoară de două ori pe an, la finalul fiecarui sezon: toamnă – iarnă și primavară – vară.

Pentru mai multe informații, puteți accesa și pagina de webmail www.afipalacecotroceni.ro, sau pagina oficială de Facebook, .

Articole asemanatoare
CASTIGA UNA DIN CELE 15 INVITATII DUBLE LA FILMUL “THE HOBBIT: THE BATTLE OF THE FIVE ARMIES”
C&A a lansat colectia de iarna pentru barbati
Lichidare de stoc la Raionul 6

Comenteaza acest articol

AFI Palace Cotroceni – MEGA LICHIDARE DE STOC

by   1 min
0