Tabu
Image default
FASHION Slider

Afișul dramatic din filmul „Spencer” sau rochia albă care prezice zilele întunecate ale prințesei Diana

Un prim afiș al biopicului semnat de regizorul Pablo Larraín a fost dezvăluit miercuri, 25 august. O vedem pe prințesa inimilor, interpretată de actrița Kristen Stewart, plângând, într-o vastă rochie albă.

Uneori este nevoie de trei zile pentru a vedea schimbarea unui destin. A dovedit-o filmul biografic Spencer, regizat de Pablo Larraín, care relatează un weekend lung petrecut de Lady Diana în Sandringham, în vacanța de Crăciun din 1991. O ședere în care prințesa inimilor ar fi luat decizia de a-și părăsi soțul, pe prințul Charles , interpretat de Jack Farthing (Poldark).

Primul afiș al filmului, prezentat pe 25 august de compania de producție Neon, reflectă natura tragică a acestei povești. O vedem mama prinților Harry și William, interpretată de Kristen Stewart, prăbușită într-o vastă rochie albă. O ținută care amintește de rochia „Diaghilev” imaginată de stiliștii David și Elizabeth Emanuel. Prințesa a purtat această creație în timpul unei vizite oficiale la Royal Opera House, dar și la premiera lungmetrajului Killing is not playing, în 1987.

Un poster aclamat

„Toate basmele au un sfârșit”, a scris Neon în legenda unui tweet. O postare care a adunat deja peste zeci de mii de „aprecieri” și a stârnit entuziasmul utilizatorilor de internet. „Sincer, acesta este unul dintre cele mai bune postere pe care le-am văzut în ultima vreme”, a comentat un utilizator. „Vreau să văd filmul acum!”, a scris cineva. „Este o fotografie foarte frumoasă, care rezumă nuanțele vieții sale”, scrie un alt utilizator de internet.

În februarie, fotografiile din timpulfilmărilor au arătat-o ​​pe Kristen Stewart purtând o cămașă albă, fustă neagră și un blazer în carouri. Potrivit Page Six, blazerul purtat de actriță era o replică a celui purtat de Lady Diana în timpul unei vizite la Château de Chenonceau în noiembrie 1988. O primă fotografie a lui Kristen Stewart în rolul Lady Diana fusese, de asemenea, dezvăluită pe 27 ianuarie. Actrița a apărut acolo purtând o jachetă roșie Chanel, o pălărie cu voal și un bob blond, aruncând o privire melancolică pe fereastră.

O imagine care prefigurează deja atmosfera întunecată a lungmetrajului. „Spencer este o scufundare emoțională în inima prințesei Diana, într-un moment de cotitură din viața ei”, a declarat Kristen Stewart pentru Variety la începutul anului 2021. Începe cu numele ei de fată: Spencer. Și povestește în mod strălucitor încercările ei de a se regăsi, în timp ce se străduiește să se agațe de ceea ce înseamnă acest nume pentru ea. Între timp, Pablo Larraín s-a felicitat pentru alegerea eroinei sale. „Kristen este una dintre cele mai bune actrițe de pe piață în acest moment”, a declarat el pentru site-ul Deadline în iunie 2020. „Poate fi misterioasă și foarte fragilă și, în cele din urmă, foarte puternică, și de asta avem nevoie.”

ARTICOLE SIMILARE

Aranjarea sprâncenelor | Noua tendință care fascinează femeile

Andreea Damian

10 cele mai urate vedete masculine

realitatea

Basistul trupei Maroon 5 a părăsit temporar grupul

Andreea Damian

HOT OR NOT: Katie Holmes?

realitatea

TREND ALERT: Ce costume de baie se poartă vara aceasta

Andreea Damian

Top 7 emisiuni ce promoveaza cultura la TV

realitatea

Scrie un comentariu