Home > Sex-Relatii > Dragoste > Afla ce este fericirea in cuplu. Doar dragostea ne apropie?

Afla ce este fericirea in cuplu. Doar dragostea ne apropie?

Iubirea adevarata este acel sentiment care ne implineste fiinta, care ne face sa ne simtim liberi si fericiti. Dragostea iti ofera aripi, iar omul tau te va ajuta sa evoluezi si sa fii mandra de femeia care devii. Doi oameni care se iubesc sunt invincibili in fata obstacolelor vietii, ei fac tot ce e posibil ca sa isi protejeze iubirea.

De ce ai nevoie ca sa fii fericit?

Dragostea adevarata se construieste in timp, iar fiecare zi din relatia voastra poate fi un nou inceput. Respectul, loialitatea, comunicarea, increderea, sinceritatea sunt cateva ingrediente pentru o relatie reusita. Bucuriile vin din lucruri marunte, invata sa iti asculti partenerul, sa il intelegi si sa il sustii.

Cuplurile fericite arunca lupa si privesc situatiile fara a le catastrofa. Comunica eficient, decid impreuna, se tolereaza si isi iarta micile greseli. Trebuie sa fim constienti ca intr-o relatie primesti ceea ce daruiesti. Daca ai nevoie de iubire, daruieste iubire.

Sustine-ti partenerul, ajuta-l sa isi indeplineasca aspiratiile, petreceti timp impreuna. Dragostea inseamna timp, timp pe care il investesti in celalalt. Radeti, jucati-va, impartasiti glume, filmele haioase. Fiti doi copii care se maturizeaza impreuna. Accepta-ti iubitul asa cum e, fa-l sa se simta important , fii cel mai bun prieten al lui.

Fericirea ta, in primul rand, esti tu

Nu uita ca intai trebuie sa fii fericita cu tine ca sa ii faci si pe ceilalti. Nu te lasa balta doar pentru simplu fapt ca vrei sa il ajuti pe omul de langa tine sa se construiasca. Inainte ca cineva sa fie “soarele vietii tale”, adu-ti aminte cat tu esti. Parerea ta despre tine e ca o eticheta lipita pe frunte. Incearca sa gasesti un echilibru in tot ce faci si asta iti va aduce succes.

Esti femeie! Respecta-te si iubeste-te.


Articole asemanatoare
Gelozia. De la sentiment nevinovat la factor daunator
4 moduri prin care cadourile ajuta la dezvoltarea relatiei tale
Cu ce tip de barbat ar trebui sa te intalnesti?
De ce nu ar trebui sa incepem o cearta cu partenerul?

Loading...

Comenteaza acest articol

Afla ce este fericirea in cuplu. Doar dragostea ne apropie?

by Georgiana Raiciu   1 min
0