Tabu
Image default
lifestyle

Află ce salariu primeşte Ashton Kutcher pentru “Doi bărbaţi şi jumătate”

În urmă cu câteva zile, Ashton Kutcher declara că se simte ca şi cum ar fi câştigat la loterie după ce a primit rolul din serialul de comedie “Doi bărbaţi şi jumătate”. Soţul lui Demi Moore lăsa să se înţeleagă la vremea respectivă că salariul pe care l-a negociat nu este tocmai unul mic. Şi chiar nu este.

Conform celor de la Wall Street Journal, Ashton a semnat un contract pentru un an de zile cu cei de la Warner Brothers Television pentru suma de 20 de milioane de dolari. Deşi celor mai mulţi această suma li se pare uriaşă, salariul lui Kutcher este mai mic decât cel pe care îl primea Sheen pentru acelaşi rol, adică două milioane de dolari pentru fiecare episod.

Cei mai mulţi analişti sunt, însă, de părere că Ashton nu putea semna un contract care să îl fi avantajat mai tare. Dacă serialul va scădea în popularitate în următorul an el va putea să plece liniştit acasă cu cele 20 de milioane fără să se teamă de faptul că imaginea lui va fi afectată pe termen lung. Dacă popularitatea show-ului va creşte odată cu venirea lui, el va putea renegocia şi obţine o sumă şi mai mare de bani.

ARTICOLE SIMILARE

Anne Hathaway s-a logodit

realitatea

Amanta soțului Sandrei Bullock își cere scuze printr-o scrisoare

realitatea

Ozzy Osbourne este ipohondru și bogat

realitatea

Gisele Bundchen a născut!

realitatea

Ghici cine…

realitatea

Interviu exclusiv: REGELE SCORPION 3, Battle For Redemption

Scrie un comentariu