Tabu
lifestyle

Află ce salariu primeşte Ashton Kutcher pentru “Doi bărbaţi şi jumătate”

În urmă cu câteva zile, Ashton Kutcher declara că se simte ca şi cum ar fi câştigat la loterie după ce a primit rolul din serialul de comedie “Doi bărbaţi şi jumătate”. Soţul lui Demi Moore lăsa să se înţeleagă la vremea respectivă că salariul pe care l-a negociat nu este tocmai unul mic. Şi chiar nu este.

Conform celor de la Wall Street Journal, Ashton a semnat un contract pentru un an de zile cu cei de la Warner Brothers Television pentru suma de 20 de milioane de dolari. Deşi celor mai mulţi această suma li se pare uriaşă, salariul lui Kutcher este mai mic decât cel pe care îl primea Sheen pentru acelaşi rol, adică două milioane de dolari pentru fiecare episod.

Cei mai mulţi analişti sunt, însă, de părere că Ashton nu putea semna un contract care să îl fi avantajat mai tare. Dacă serialul va scădea în popularitate în următorul an el va putea să plece liniştit acasă cu cele 20 de milioane fără să se teamă de faptul că imaginea lui va fi afectată pe termen lung. Dacă popularitatea show-ului va creşte odată cu venirea lui, el va putea renegocia şi obţine o sumă şi mai mare de bani.

ARTICOLE SIMILARE

Cum te poti promova in mod eficient cu ajutorul unui roll-up?

realitatea

DE CE a vrut SERGIU NICOLAESCU sa fie incinerat! MOTIV incredibil!

SMILEY: Mesajul cifrat catre LAURA COSOI

Salieri lui Forman, la teatrul Bulandra

realitatea

AtelierMix – premiază-ţi pasiunea pentru arta!

realitatea

Damian & Brothers deschid Teledonul Romantica “Viața învinge-

realitatea

Scrie un comentariu