Home > beauty > Vedetele practica un nou sport: aerobic pe cladire

Vedetele practica un nou sport: aerobic pe cladire

Un important centrul de fitness din Romania a lansat cea mai mare provocare a acestei veri, ore de aerobic la peste 100 metri, deasupra Bucurestiului, chiar pe heliport. Daca visai sa-ti bata vantul prin par in timp ce faci sport, acum ai ocazia. Primele vedete care s-au bucurat de noile ore de sport au fost Paula Seling, Alina Puscas, Xonia si Bianca Ionita.

Cele patru vedete impreuna cu 20 de pasionati ai sportului au testat prima clasa de aerobic pe heliport si au fost incantate atat de priveliste cat si de sentimentul de libertate pe care ti-l ofera o astfel de ora. Sub asfintitul soarelui, ghidati de trainerul de la Sky Wellness, participantii au facut Urban Fitness care este considerat “scoala miscarii” si pune accent pe dobandirea echilibrului fizic, promovand o silueta atletica si dezvoltata armonios.

Cu siguranta doza de adrenalina oferita de inaltime e energizantul necesar pentru o ora de aerobic care sa iti ofere rezultatele dorite. E drept, nu cred ca ar fi locul in care sa demonstrezi ca poti face roata de trei ori, dar cu siguranta este o experienta inedita.

Articole asemanatoare
Alina Pușcaș
Alina Pușcaș și-a amânat nunta din cauza infestării cu COVID-19
Alina Pușcaș
Ce motive de bucurie are prezentatoarea Alina Pușcaș
sport
5 lucruri de care să ţii cont dacă faci sport acasă (P)
paula seling
Paula Seling a devenit vegană și s-a apucat de gătit în față camerelor

Comenteaza acest articol

Vedetele practica un nou sport: aerobic pe cladire

by   1 min
0