Home > Agenda > Afla cine canta anul acesta la Shine Festival

Afla cine canta anul acesta la Shine Festival

Anul acesta, cel mai tanar si efervescent festival bucurestean, Shine Festival, are loc tot la Arenele Romane pe 1 si 2 iulie si implineste 3 ani!

Afla-cine-canta-anul-acesta-la-Shine-Festival1Dupa ce la editia a doua, desfasurata anul trecut, festivalul Shine s-a bucurat de prezenta a cateva mii de persoane in cele doua zile, festivalul a castigat premiul publicului la METALHEAD Awards si a fost denumit “Best Alternative Festival” in 2015 ! Elderbrook (downtempo – UK), Aeon Blank, Ligia Hojda si N.O.R. sunt noile confirmari la Shine iar artistii vor urca pe scena Arenelor Romane alaturi de Alternosfera, Subcarpati, Robin and the Backstabbers, Carla’s Dreams (live band), Mihail, Firma, Travka, Fameless, Coma si Boogie Belgique.

Sub egida “Come & Shine” festivalul isi doreste sa-si mentina pozitia de lider pe piata festivalurilor din capitala si multumeste fanilor pentru votul de incredere si pentru numarul mare de abonamente vandute deja, pana acum.

Byron, The Kryptonite Sparks, Pinholes si Sunet Fin se alatura festivalului pentru a completa cele doua zile de sarbatoare cu o muzica pe care o iubim!

De asemenea, organizatorii anunta punerea in vanzare si a biletelor de o zi la pretul de 55 de lei, la categoria Acces General.

The Kryptonite Sparks

Descrisa ca “Un power-trio incandescent, o combinatie eterogena de indie, alternative, funk, punk si hard rock” formatia ‘The Kryptonite Sparks recreeaza pe scenele romanesti groove-ul si aroma britanica a anilor 70’.

Pinholes

Pinholes este o formatie romaneasca care compune si respira muzica rock impodobita cu influente muzicale de la post/art-rock la shoegaze si post-punk.

Sunet Fin

Sunet Fin este un proiect Alternative Hip-Hop care imbina elemente muzicale atipice clasicului gen.

“Asta e proiectu’, ce-ti arde filamentu’ / Se ia curentu’, din periferie pana-n centru/”. Fiind un stil ce alatura rap cu rock, condimentat cu alte influente, i-am zis alternative hip-hop”

Categoria Golden Circle este sold out, iar abonamentele la Acces General au pretul de 90 de lei. De asemenea, organizatorii pun la dispozitie si un Pachet ShineTogether la pretul de 360 de lei, un pachet special care va permite accesul la festival pentru 5 persoane.

Abonamentele de doua zile cu preturi speciale sunt deja in vanzare in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica , Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Metrou Unirii 1, Uman, Senia, IQ BOX, terminalele selfservice Zebrapay, magazinele Say Shop) si in retelele fizice Eventim si bilete.ro la urmatoarele preturi:

  • Presale 3, pana pe 1 iulie la 90 de lei Acces General, 55 de lei biletul de o zi (valabil in oricare zi a festivalului)
  • In ziua concertului, la intrare, abonamentele de doua zile vor costa 100 de lei si 60 de lei biletele de o zi, in limita locurilor disponibile
Articole asemanatoare
Concurs incheiat! Castiga una din cele 2 invitatii duble la Shine Festival!

Comenteaza acest articol

Afla cine canta anul acesta la Shine Festival

by realitatea   1 min
0