Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Afla cum iti poti face buze ombre!

Daca esti in cautarea unui summer look hot iti recomandam OMBRE LIPS!

Usor de realizat, acest gen de machiaj, te va ajuta sa captezi atentia celor din jur fara ca machiajul tau sa para exagerat. Ba mai mult, Alina Brailescu, iti va arata cum sa obtii un astfel de look. Efectul ombre este obtinut prin aplicarea pe buze a unor rujuri, glosuri sau creioane contur, in nuante ce se succed pe roata culorilor. Sigur, poti folosi si nuante complementare sau un efect monocolor. Degrade-ul se realizeaza, de obicei, din exterior spre interior, iar scopul sau este de a volum buzelor. Pentru a purta acest machiaj ar fi indicat ca ochii sa fie machiati in nuante neutre sau chiar deloc, putem aplica doar mascara. O varianta a acestui tip de machiaj este aceasta:

1. Modelul nostru are tenul masliniu si am optat pentru un contur de buze in nuante visinii. De obicei alegem nuanta rujului rosu in functie de tonalitatea pielii. Pentru a obtine efectul dorit, acesta va fi aplicat mai gros in coltul buzelor iar spre centru mai subtire.

buze ombre

2. Aplicam un ruj in aceeasi nuanta peste contur si il tragem spre interior. Atentie insa, cantitatea de ruj nu trebuie să fie prea mare.

buze ombre

3. Pe centrul buzelor aplicam un ruj rosu corai, mare atentie la trecerea dintre culori. Pentru o mai buna precizie, recomandam folosirea unei pensule.

buze ombre buze ombre

4. Daca iti doresti sa obtii o trecere si mai graduata, pe mijlocul buzelor, spre interior, poti aplica un corector sau un ruj si mai deschis, in cazul nostru un orange.

buze ombre

Trend-ul ombre a fost lansat mai intai de hair-stilisti! Vedete precum Jessica Alba au abordat acest look si l-au facut popular. Kim Kardashian a dat tonul buzelor ombre. Pentru sezonul estival este varianta cea mai potrivita de a iesi in evidenta fara a avea foarte mult machiaj.

MUA Alina Brailescu – http://www.abacademy.ro/

FOTO Cristian Dobre http://cristiandobre.weebly.com/

buze ombre buze ombre
 

ARTICOLE SIMILARE

Mesajul emoționant al directoarei de la Théâtre du Soleil. We’ll meet again!

Ciocîrlan

David Schwartz: teatrul politic și cel cu mesaj progresist s-au confruntat cu cenzura, uneori foarte directă

Dora Constantinovici

Trupa Metallica lansează o carte pentru copii

Andreea Damian

Cum arată și cu ce se ocupă acum Nadine, după ce a renunțat la televiziune

Andreea Damian

Antidepresivele funcţionează în ciuda controverselor – STUDIU

Dora Constantinovici

Prințul Harry și Meghan și-au început oficial viața non-regală. Cele 6 privilegii pe care le-au pierdut

Andreea Damian

Scrie un comentariu