Home > Lifestyle > Afla cum sa faci un machiaj natural

Afla cum sa faci un machiaj natural

Fiecare persoana percepe diferit machiajul natural, pentru unii acest machiaj reprezinta doar fard de obraz si un gloss. Altii insa vad in machiaj linii de tus, eyeliner, buze rosii sau chiar smokey eye.
Noi credem ca machiajul natural ar trebui sa sublinieze subtil trasaturile chipului, fara a accentua foarte mult. In machiajul natural nu avem ochii sau buzele conturate, totul trebuie sa fie in armonie. In articolul de astazi iti vom prezenta un astfel de machiaj. Alina Brailescu, make-up artist-ul ce a realizat tema machiajului de astazi spune ca e mult mai greu sa faci un machiaj natural decat unul de seara, paleta de culori este mult mai restransa, blush-ul este foarte discret iar accentul se pune pe aplicarea bazei de machiaj.

BAZA
Aplicam un corector in jurul spranenelor si pe zona cearcanelor. Urmand aceasta etapa pe de o parte vom defini mai bine sprancenele pe de alta parte vom da o iluminare “naturala” ochilor. Peste corector aplicam un fond de ten lichid cu acoperire mica, cel mult medie. Selectarea nuantei se face pe zona gatului si se alege cat mai apropiat de nuanta pielii. Pentru a fixa machiajul vom aplica si pudra.

cum sa faci un machiaj natural cum sa faci un machiaj natural cum sa faci un machiaj natural

OCHI
Imediat sub sprancene si in coltul intern al ochilor aplicam un fard alb mat. In coltul extern al ochiului si pe arcada aplicam un fard somon, in pliul pleoapei aplicam un fard maro, pe care prin blending il difuzam spre arcada. Pentru a da intensitate privirii, aplicam la baza genelor superioare si inferioare, pana spre jumatatea ochiului un fard maro sau negru, pe care il pierdem in fardul maro aplicat deja. Completam look-ul ochilor cu un mascara negru.

POMETII
Daca structura oasoasa ne permite sau vrem sa ii evidentiem aplicam pe linia osului zigomatic un fard maro mai inchis. Pentru o trecere naturala pe zona cea mai inalta a pometilor aplicam un fard in nuante de piersica sau roze. Alegerea fardului se face in functie de tonalitatea pielii.

cum sa faci un machiaj natural

BUZELE
Pentru buze am ales o nuanta de piersica, rujul poate fi aplicat cu degetul sau cu o pensula.
Acest look este ideal pentru persoanele care doresc un look fresh sau lucreaza in birou, in plus poate fi transformat usor intr-un machiaj de seara. Dar despre aceasta transformare vom vorbi intr-un articol viitor.

cum sa faci un machiaj natural

MUA Alina Brailescu – www.abacademy.ro
FOTO Cristian Dobre – http://cristiandobre.weebly.com/

Articole asemanatoare
Wilmark si Diana Cavallioti s-au “Intors pe Dos”!
Florin Zamfirescu, dat afară abuziv de la Teatrul Odeon!
Ce face Mircea Solcanu la 2 luni dupa concediere!
Uite cum arata soţia secretă a lui Wilmark !

Comenteaza acest articol

Afla cum sa faci un machiaj natural

by   1 min
0