Tabu
Image default
lifestyle

Afla cum sa obtii sprancene perfecte

Ti s-a intamplat sa iti faci un machiaj perfect dar sa ti se para ca ceva lipseste? Ai mai adaugat putin fard pe pleoapa, ti-ai conturat buzele si totusi ceva nu este cum trebuie in machiajul tau. Te-ai gandit ca si sprancenele trebuie evidentiate? Chiar daca in machiaj punem accentul pe machiajul ochilor si al buzelor, sprancenele nu trebuie neglijate, ele definesc chipul si in acelasi timp machiajul. Se intampla de multe ori insa sa intram in ele sau sa nu fim multumite de forma lor. Pentru acest tip de probleme va vom prezenta astazi un tutorial de machiaj realizat de Alina Brailesc, beauty & fashion make-up artist.

Ca prim sfat, ea ne spune ca atunci cand ne dorim sa ingrosam sprancenele, nu trebuie sa exageram, trasam liniile si realizam machiajul putin mai gros decat linia naturala a sprancenei altfel riscam sa obtinem un efect fals. De asemenea, Alina ne spune ca nuanta fardului trebuie sa fie apropiata de nuanta naturala a sprancenelor.

Pentru inceput periem sprancenele in sensul de crestere al firelor de par, pentru a defini firele rebele.

Cu un corector conturam spranceana, apoi cu o pensula de blending sau chiar cu degetul inelar intindem si difuzam produsul pana se pierde in nuanta tenului, urmand acest pas vei obtine sprancene bine definite, iar zona va fi mult mai bine evidentiata.

Pentru machiajul propriu zis al sprancenei avem nevoie de o pensula tesita si un fard de sprancene sau chiar un fard de pleoape dar trebuie sa fie mat. Pentru inceput trasam o linie de fard pe linia interioara a sprancenei. Pe partea superioara a sprancenei repetam procesul, cu mentiunea ca linia va incepe din dreptul irisului. Unim cele doua linii, prin miscari de jos in sus, in sensul de crestere a firelor de par.

Tips: daca vrei sa dai un efect foarte natural sprancenelor, aplica pe coltul intern un fard iluminator.

Indiferent ca machiajul este de zi, de seara sau pentru un eveniment, sprancenele trebuie sa fie machiate si bine definite, altfel look-ul tau va parea incomplet.

Credite foto: Cristian Dobre

ARTICOLE SIMILARE

Valeriu Nistor, CEO de vreme rea

realitatea

Concertul JOE COCKER se muta la Sala Palatului!

Iulia Vantur si Salman Khan sunt IMPREUNA de DOI ANI?

PRIGOANA s-a despartit de RAMONA, noua iubita!

Ghici cine

realitatea

Emma Thompson

realitatea

Scrie un comentariu