Home > beauty > Afla de la Alina Brailescu cum sa te machiezi la Balul de Absolvire

Afla de la Alina Brailescu cum sa te machiezi la Balul de Absolvire

Ultimul an la liceu sau facultate este incarcat de emotie. Pe de o parte nerabdarea cu care asteptam Balul de absolvire, pe de alta parte emotia ultimelor examene sau a temutului BAC. Ei bine, cred ca deja v-ati gandit la tinuta, v-ati ales pantofii si ati inchiriat si limuzina. Daca la examene nu va putem fi de folos si trebuie sa va bazati doar pe propriile forte, va putem ajuta in ceea ce priveste Balul. Afli de la expertul Alina Brailescu cum sa te machiezi la Balul de Absolvire. Trainer-ul scolii de machiaj ABA MAKE-UP ACADEMY s-a gandit sa va sara in ajutor cu un tutorial video. Inainte insa de a purcede la lucru trebuie sa luati in considerare cateva sfaturi de care tineti cont in alegerea machiajului.

Atunci cand alegem machiajul, tinem cont si de culoarea rochiei, nu putem opta pentru un machiaj in care nuantele de fard sa fie in neconcordanta cu cele ale rochiei.

Tipul de make-up ales trebuie sa fie in acord cu tinuta, daca avem un outfit glam vom opta si pentru un astfel de machiaj.

Cu siguranta te vei distra in ziua balului si iti doresti sa arati bine toata seara, de aceea produsele folosite trebuie sa fie rezistente la transfer, altfel machiajul se va scurge.

Este super important ca pe parcursul serii sa poti retusa machiajul, trebuie sa ai rujul si o pudra la tine.

Si nu in ultimul rand sa te distrezi pentru ca este un moment unic, o amintire pe care o vei pastra in suflet de-a lungul vietii tale. Cu cat look-ul este mai simplu cu atat va avea mai mult efect si vei fi admirata pe parcursul evenimentului.

Tutorialul de astazi, este unul care cu usoare ajustari se poate potrivi oricarei tinute si oricarui tip de fata ne mai spune Alina Brailescu. Il puteti viziona aici.

Mua Alina Brailescu – www.abacademy.ro

Video Vasi Cardon

Model Diana Marin

Articole asemanatoare
Machiajul cel mai popular la decernarea premiilor Oscar și cum să-l realizezi acasă
Știai că atunci când te machiezi te expui la 200 de substanțe chimice sintetice?
make-up pentru petreceri
12 propuneri de make-up pentru petrecerile de sărbători
machiaj
Machiajul ochilor pentru toamna aceasta. Culorile puternice, preferatele vedetelor

Comenteaza acest articol

Afla de la Alina Brailescu cum sa te machiezi la Balul de Absolvire

by realitatea   1 min
0