Tabu
Image default
CULTURE Slider

Afterhills se amână pentru anul viitor

Cea de-a patra ediţie a festivalului Afterhills de la Iaşi a fost amânată pentru 2021, au anunţat miercuri organizatorii.

„Am aşteptat cât am putut de mult, urmărind evoluţia epidemiologică şi dispoziţiile autorităţilor, însă a sosit vremea să luăm o decizie asumată: Afterhills 2020 nu se poate desfăşura după formatul consacrat, cu respectarea distanţării sociale şi limitarea numărului de persoane. Sănătatea e pe primul loc şi vom face tot ce se poate pentru a depăşi cu bine pandemia şi să ne regăsim anul viitor”, a transmis Ovidiu Biber, reprezentantul festivalului, potrivit News.ro.

El a precizat că echipa lucrează deja la ediţia ce va avea loc anul viitor. „Construim un concept nou, cu activităţi inedite, şi avem pe listă nume mari internaţionale”.

Toate biletele deja achiziţionate pentru ediţia de anul acesta vor fi valabile pentru ediţia 2021. Cei care, din diverse motive, nu vor putea participa la Afterhills 2021 pot recupera costul biletelor, urmând indicaţiile publicate pe afterhills.com.

ARTICOLE SIMILARE

Mihai Petre și-a închis afacerea pe care o avea din cauza coronavirusului

Tabu Tabu

Cu mascota În SEXcursie prin capitală!

realitatea

Eminem îi critică pe cei care nu poartă măşti de protecţie printr-o piesă nouă

Andreea Damian

Vocea Africii in cadrul concertului HAVASI Symphonic de Craciun

Tom Cruise a sărit de 106 ori din avion pentru scena perfectă

Andreea Damian

Cum ne îngrijim pielea în timpul pandemiei

Andreea Damian

Scrie un comentariu