Tabu
Image default
lifestyle

Agendă de rocker: Kreator, la București

Legendara trupă germană Kreator concertează la București în cadrul turneului mondial de promovare a celui mai nou album: “HORDES OF CHAOS”. Kreator revine în România pentru a patra oară, dar este prima dată când acceptă un concert de club, în fața unui public restrâns (s-au pus în vânzare doar 666 de bilete), o dedicație pentru fanii adevărați.

 Luni, 9 februarie 2009, Becker Brau Live Music va fi locul de întâlnire al metaliștilor din București și nu numai. Alături de Kreator vor urca pe scenă Caliban (Germania), Eluveitie, Emergency Gate, Taine, Snapjaw. Cea mai mare parte a biletelor s-a vândut aproape instantaneu.  Au rămas mai puțin de 100, pe care organizatorii (Metal Masters) și Eventim.ro se așteaptă să le epuizeze până în ziua concertului.

 Despre eveniment, Metal Masters declară: “Ne așteptăm la un show de zile mari, probabil cel mai frumos show în care am fost implicați. O echipa de peste 80 de oameni va asigura buna funcționare a tuturor aspectelor organizatorice și tehnice. Două autocare pline cu echipele Kreator și Caliban (39 de persoane) vor susține prin experiență, profesionalism, dar și echipamente tehnice speciale, efortul depus de către echipa Metal Masters, Cosepa Security, Becker Brau și Eventim.ro.” Metal Masters sunt organizatori cu experiență internațională în concerte de gen. Cu acest prilej vor anunța o supriză pentru rockerii din toată țara

ARTICOLE SIMILARE

Ghici cine nu este o șoferiță bună

realitatea

Angelina Jolie îl înşală pe Brad Pitt?

realitatea

Iaurtul ecologic LaDORNA – o gustare ideală şi sănătoasă

Liza Minelly si Miley Cyrus, in Sex and The City?

realitatea

Manolo Blahnik ar fi distrus dacă Anna Wintour nu i-ar mai purta creațiile

realitatea

Expo foto Fashion revolution la Londra

realitatea

1 comentariu

Otilialzr 22 July 2008 at 19:23

Interesant…Puteti da si informatii despre acest salon?

Răspunde

Scrie un comentariu