Tabu
CULTURE

Agenda mai

Duminică, 11

Kronos Quartet, creatorii coloanei sonore din filme precum „Requiem For a Dream“, „The Fountain“, „21 Grams“ sau „True Stories“, vin la București pe 11 mai. Te așteaptă în lumea lor, la Studioul de Concerte „Mihail Jora“ al Radiodifuziunii Române, începând cu ora 21.00.

Miercuri, 14

Programul „Fac Ce Vreau Dar Åžtiu Ce Fac“ și Carmen Secăreanu îți prezintă „Condom-à-Porter“, o colecție neconvențională care te îndeamnă să îți iei pre-zervativul la purtare.

Sâmbătă, 17

Diva australiană Kylie Minogue vine pentru prima dată la București cu prilejul turneului KYLIEX2008. Concertul are loc sâmbătă, 17 mai, la ora 20.00 pe Stadionul Cotroceni.

Duminică, 18

Pe 18 mai, muzeele din toată lumea își stabilesc propriul orar. Poți afla dinainte ce muzee și la ce ore sunt deschise de Ziua Internațională a Muzeelor sau poți să aștepți și să vezi ce surprize te așteaptă și unde. Cu puțin noroc, poate urma Noaptea Muzeelor.

Miercuri, 21

Această seară aparține Galei Societății Civile. La Ateneul Român, pe 21 mai, sunt premiate inițiativele acelora dintre noi care au implementat și finalizat proiecte sociale în 2007.

Vineri, 30

Vara începe la Cluj-Napoca, cu Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), desfășurat în perioada 30 mai – 8 iunie. Ediția a șaptea este deschisă de Michael Haneke, autorul thrilerului psihologic „Funny Games“.

ARTICOLE SIMILARE

Farmecul discret al plicului cu bani

Arabia Saudită a ridicat restricţiile de călătorie pentru femei

Andreea Damian

Inna a filmat acasa la ea pentru noul sau videoclip

Tabu Tabu

… Și dă-ne nouă azi atacurile virulente de fiecare zi

Dora Constantinovici

ANDREEA RAICU operata de urgenta!

Nepotul lui Elvis Presley a murit la 27 ani. Cauza morții sale e cutremurătoare

Andreea Damian

Scrie un comentariu