Home > Lifestyle > Ai un plan de îngrijire corporală?

Ai un plan de îngrijire corporală?

Iată 5 metode care ar putea face parte din planul tău de îngrijire corporală:
1. Parafango
Împachetările la cald cu alge și namol reduc stratul de țestut adipos, îmbunătățesc drenajul limfatic și circulația sangvină, favorizând eliminarea toxinelor. La salon vei primi un slip special, de unică folosință; după ce cosmeticiana aplică amestecul pe porțiunile cu probleme, te impacheteaza într-o folie de plastic și te invită,după gradul de suportabilitate sub patura electrică sau terocuvertă ori în capsula cu infraroșii, unde vei avea de suportat cel puțin 35 de minute de transpirație abundentă. Până la urmă merită efortul, pentru că vei observa efectele chiar de la prima ședință.

2. Microdermabraziune

Cu ajutorul acestei proceduri, vergeturile se estompează dupa 10-20 de ședințe de peeling profund, mecanic, efectuat cu ajutorul unor cristale foarte fine antrenate de un jet de aer sub presiune. Procedura nu este dureroasa dar poate produce ușoare sângerări punctiforme la nivelul pielii.

3. Electrostimulare musculară

Dacă n-ai vreme de sală, poți să-ți tonifici zona abdomenului și a coapselor cu ajutorul curentului electric de joasă intensitate. Vei vedea imbunătățirile după numai două ședinte.

4. Endermologie
Este vorba despre unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulită: un masaj care reușește să spargă și să antreneze celulele grase care contribuie la aspectul de coajă de portocală. Aparatul Cellu M6, spre exemplu, face un masaj (prin rulare și aspirare) al pielii afectate, pe întregul corp, eliminând stratul de grasime subcutanată, apa reținută în țesuturi, precum și toxinele, favorizând drenajul limfatic. Pentru acest tratament e nevoie nu doar de un costum special, ci și de mai multă răbdare. S-ar putea sa te alegi cu ceva vanatai, daca ai pielea sensibila, dar merita tot efortul.

5. Combinații strategice pentru lifting și fermitate

Poți să începi cu electrostimulare, treci la ionoforeza (procedura prin care ingredientele active dintr-un serum special patrund în piele cu ajutorul unei pile galvanice), apoi faci crioterapie (masaj cu gheață). Te mai așteaptă o masca pentru lifting și un masaj relaxant cu cremă. Toate astea ajută la tonifierea musculaturii și la îmbunătățirea circulației sanguine.

Articole asemanatoare
Povestea cu bani și deloc miraculoasă a nămolului din Techirghiol
Top 5 tratamente corporale
Tu practici periajul uscat al pielii?
Masajul cu pietre jad – terapie asiatica pentru relaxare si drenaj limfatic

Comenteaza acest articol

Ai un plan de îngrijire corporală?

by realitatea   1 min
0