Tabu
Image default
CULTURE

Airfield Festival a facut Aerodromul Magura sa vibreze timp de 4 zile!

Airfield Festival si-a deschis portile joi – 30 iulie 2015 inca de la primele ore ale diminetii. Cei care au participat si la editia pilot din 2014 au observat imediat ca editia din 2015 este cu totul altceva: 40 de hectare de festival, 3 scene noi amenajate in aer liber (4 scene in total), mai multe zone de relaxare, un teren imens de joaca cu activitati pe tot parcurul zilei, zona de food, mai multe baruri, au transformat Aerodromul Magura intre 30 iulie si 02 august 2015 in destinatia perfecta pentru o minivacanta in inima naturii.

Airfield Festival (5)148 de ore de muzica si spectacol la Airfield, un festival cat un aerodrom

Au fost momente memorabile de-a lungul celor 4 zile de festival: R.A. The Rugged Man a invitat o parte din public pe scena alaturi de el, multi spectatori fiind de parere ca a fost cel mai bun show hip-hop la care au participat vreodata, la concertul legendarului KRS-One o trupa de b-boys au incins atmosfera pe scena cu figuri de breakdance, Klingande si Arnold Sax au dovedit ca cele peste 100 de milioane de vizualizari adunate pe youtube sunt meritate, muzica house si sunetul saxofonului au cucerit publicul, iar unii au continuat sa danseze chiar si dupa terminarea spectacolului. La scena techno, amenajata in interiorul unui hangar, s-a dansat pana in zori, fiind singura scena unde muzica si distractia au Airfield Festival (1)inlocuit orele de somn. Ame, Dixon, Dj Koze, Mano Le Tough, Nick Curly au fost doar o parte dintre cei mai in voga DJ ai momentului care au mixat fara oprire la Airfield Festival si au facut hangarul sa vibreze la propriu.

Duminica – 02 august 2015, Airfield Festival s-a incheiat cu o serie de concerte indelung asteptate: Mobb Deep, proclamati ca fiind cel mai bun duo hip-hop din toate timpurile (la scena hip-hop), Little Dragon si Subcarpati (la Main Stage) si Alexandrina (la Airfield Stage).

Avioane deasupra Sibiului si pasageri fara teama, chiar si la 90 de ani

Airfield Festival (3)Airfield Festival s-a facut simtit si in Sibiu. Avioanele Cessna-172 care au zburat la doar 3.500 m deasupra orasului au ridicat privirile locuitorilor si au putut fi admirate din oricare colt al orasului starnind curiozitatea si entuziasmul privitorilor. Multi au testat pentru prima data zborul cu elicopterul sau cu avionul de mici de dimensiuni, toti s-au aratat extrem de incantati, chiar si cea mai varstnica pasagera care, la 90 de ani impliniti, nu s-a dat inapoi de la a incerca noi senzatii.

Pentru cei mai multi participanti Airfield a fost festivalul unde: ”am legat noi prietenii”, ”asteptarile mi-au fost depasite”, ”am dormit o ora, doua pe noapte”, ”am pierdut notiunea timpului si nu ma interesa in ce zi ma aflu”, ”am venit tocmai din Chisinau cu iubita si ne-am simtit fantastic”, ”doar rasaritul m-a trimis acasa”, ”cu siguranta o sa ma mai intorc”.

Ce cuvant iti vine in minte atunci cand te gandesti la Airfield Festival 2015? Muzica? Zbor? Joaca? La Airfield le-ai avut pe toate: muzica eclectica si sonorizarea perfecta, experienta unica de a vedea un festival si Sibiul de la inaltime, activitati sportive, creative si trasnite care sa intregeasca cele 4 zile petrecute pe Aerodromul Magura.

Airfield Festival (2)Airfield Festival 2015 in cifre: 15.000 de oameni in 4 zile de festival, 350 de oameni in echipa, 98 de proiecte muzicale, 4 scene, 11 genuri muzicale, 148 de ore de muzica, 40 de hectare de festival, 1 pista de decolare/aterizare, 1 avion oferit cadou.

Personal, mi s-a parut unul dintre cele mai bine organizate festivaluri la care am ajuns pana acum in Romania, asadar anul viitor va sugerez sa il incercati!

ARTICOLE SIMILARE

Oamenii de știință creează materiale care pot fi reciclate din nou și din nou – sfântul Graal al plasticului

realitatea

STUDIU: câinii pot număra și prelucra în mod firesc numerele, la fel ca oamenii

realitatea

Legenda MARTISORULUI

DANIELA CRUDU nu mai e asistenta lui Capatos! Vezi ce post a primit!

Coldplay vor în turneu cu Take That

realitatea

MIRCEA ZARA ŞI SHURUBEL, GAZDELE COVORULUI ROŞU ROMANIAN MUSIC AWARDS!

Scrie un comentariu