Tabu
Image default
CULTURE

Mai sunt mai putin de 7 zile pana la Airfield Festival!

In mai putin de 7 zile, Airfield Festival isi deschide portile pentru pasionatii de muzica, zbor si joaca. Pentru a trai la intensitate maxima toate cele 4 zile de festival (30 iulie – 02 august 2015) este bine de stiut ca:

Airfield FestivalAerodromul Magura, locul de desfasurare al festivalului, se afla între orasele Sibiu si Cisnadie, la 5 km distanta de Sibiu. Accesul in zona aerodromului va fi permis incepand de joi – 30 iulie 2015, ora 10 am atat pentru cei care si-au achizitionat abonament, cat si pentru cei cu bilet pentru o zi.

Camping-ul va fi deschis 24 de ore pe zi, incepand de joi – 30 iulie 2015, ora 10 am pana luni – 03 august  2015, ora 12 am. Pretul unui bilet pentru campare este de 30 ron/de persoana si asigura acces in camping pe toata perioada festivalului. Biletele pot fi achizitionate online de pe Eventim.ro, MyTicket.ro si TomTix.ro sau de la punctele de vanzare amplasate la intrarea pe aerodrom. Participantii trebuie sa detina asupra lor un act de identitate valabil.

Zonele de skatepark si dirt park vor fi deschise celor pasionati de sporturi extreme zilnic intre orele 11 am – 8 pm. Pentru cei cu chef de joaca sau cu zel de creatie, o sumedenie de activitati vor fi disponibile in perioada festivalului, in intervalul orar 11 am – 8 pm: demonstratii de graffiti, tir cu arcul, fotbal, volei pe nisip, badminton, bataie cu pistoale de apa, baloane uriase de sapun, tur ghidat pe biciclete, ateliere handmade si de creatie sustinute de Magic Hands Studio și Incubator 107 Sibiu, workshop de pictura sau show-uri de parkour. Viitoarele rock staruri isi vor putea face incalzirea în garajul rock in fiecare zi, intre orele 2 pm – 11 pm. Cei cu valente artistice vor avea la dispozitie un workshop de pantomima si un workshop de improvizatie.

Plata produselor si a serviciilor in incinta festivalului se va face exclusiv cu jetoane care vor putea fi achizitionate doar la fata locului din puncte special amenajate. Pentru cei care vin cu masina la festival va fi deschisa o zona de parcare cu 5.000 de locuri disponibile. Tariful va fi de 10 ron pentru fiecare intrare. Aerodromul va fi legat de orasul Sibiu de o linie speciala de autobuz.

ARTICOLE SIMILARE

TABU a avut dreptate! Cum a castigat TIBERIU ALBU la Vocea Romaniei

realitatea

Gestul lui Michelle Obama pentru copiii aflați în izolare

Andreea Damian

Filmările la Misiune Imposibilă 7, anulate din cauza epidemiei de coronavirus

Andreea Damian

Alison Goldfrapp, o voce incomodă

realitatea

Margaret Atwood scrie continuarea Handmaid’s Tale inspirată de America modernă

realitatea

15 secrete despre actrițele celebre de la Hollywood. Dezvăluiri năucitoare despre Marlene Dietrich

Andreea Damian

Scrie un comentariu