Tabu
Image default
PEOPLE

Airyen Vay a lansat “Love Me Like You’re High”, o piesă inspirată din realitate

Artista pop, r&b, Airyen Vay, lansează cel de-al treilea single, „Love me like you’re high”, o melodie R&B și soul, cu elemente simfonice și puternice influențe ale muzicii trap. Initaial a înregistrat un lyric video iar acum a decis sa filmeze si un videoclip.

Piesa artistei este despre alegeri, amintiri, romantism, intimitate și vulnerabilitate. A fost scrisă inițial de Vay în 2018, la care a colaborat cu LeeAnna Mc Column și Eric Zayne în 2020 și produs de Douglas Martung. Din punct de vedere liric, piesa are o temă melancolică, descriind sfârșitul unei relații dramatice de ansamblu, dar foarte intense, greu de eliberat de protagonistă care este aproape dispusă să se lase singură doar pentru a face relația să funcționeze.

Airyen Vay

“Love Me Like You’re High” descrie intensitatea unei vechi amintiri, înălțimea unui roller coster emoțional și durerea unei despărțiri. „Aceasta se bazează pe o poveste reală, am scris această melodie într-o perioadă când îmi era frântă inima de un iubit, apoi mi-am dat seama că ceea ce îmi lipsea cel mai mult era acea parte din el care îmi dădea validare. Uneori, ca oameni, ne simțim nesiguri, așa căutăm împuternicirea, în special de la partenerul nostru, pentru a ne simți bine cu noi înșine, deși această putere este întotdeauna în interiorul nostru”, spune Airyen Vay.

Noul single “Love Me Like You’re High” este strâns legat de o întâmplare marcantă din trecutul apropiat al cântăreței Airyen Vay. Piesa cuprinde elemente cu sensibilitate emoțională, cum ar fi: deciziile, amintirile, romantismul, intimitatea sau vulnerabilitatea artistei. Totodată, în piesă este subliniat un mesaj ușor feminist despre puterea pe care o dețin femeile, dar și nevoile pe care acestea le au.

Cine e Airyen Vay?

Airyen Vay este o cântăreață și compozitoare de muzică r&b/soul/pop, care s-a născut în Botoșani pe 21 decembrie 1994. În prezent, artista locuiește în Los Angeles, California, unde studiază domeniul business de muzică. Pasiunea pentru muzică a descoperit-o la vârstă de 9 ani, când a început lecțiile de pian, flaut și chitară. Melodiile scrise și interpretate de Airyen Vay prezintă teme precum: dragoste, egalitate, drepturile omului, libertate și apropiere, și de asemenea sunt inspirate din experiețele personale ale artistei.

ARTICOLE SIMILARE

Adelina Pestrițu își licitează rochia de mireasă în scop caritabil

Andreea Damian

Elena Udrea, geloasă pe propria fiică

Andreea Damian

Ce exerciții fizice recomandă Hilaria Baldwin pentru o viață sexuală mai bună

Andreea Damian

Cum arată Cristina Rus la 40 de ani. Fosta solistă Blondy s-a schimbat total

Andreea Damian

Fiica lui Bruce Lee dă în judecată un fast-food chinez pentru utilizarea imaginii tatălui său

realitatea

Gisele Bündchen, dezvăluiri uluitoare despre trecutul ei

Andreea Damian

Scrie un comentariu