Tabu
Image default
PEOPLE

Airyen Vay a lansat piesa “Put Your Money Where Your Mouth Is”

Cântăreața pop Aiyren Vey revine în atenția fanilor săi cu o nouă lansare specială, la fel cum sunt toate melodiile pe care le compune. Este vorba despre “Put your money where your mouth is”, o piesă R&B, dancehall, raggae- pop.

Piesa a fost scrisă de Airyen și LeeAnna James și produsă de Patrick Collier și Douglas Martung. Piesa este un îndemn pentru public să acționeze atunci când se află într-o situație defavorizată și să nu se mulțumească niciodată cu mai puțin decât merită.

„Adesea oamenii spun ceea ce vrei să auzi dar dacă vrei să cunoști intențiile reale ale cuiva aruncă o privire asupra acțiunilor sale, lucru ce reprezintă mai mult decât o mie de cuvinte. Nu te încrede niciodată în cuvinte”, mărturisește Airyen Vay.

Airyen Vay este o cântăreață și compozitoare de muzică r&b/ soul/pop, care s-a născut în Botoșani pe 21 decembrie 1994. În prezent, artista locuiește în Los Angeles, California, unde studiază domeniul business de muzică. Pasiunea pentru muzică a descoperit-o la vârstă de 9 ani, când a început lecțiile de pian, flaut și chitară. Artista a lansat până în prezent câteva piese: „Slow Motion”, „SAY”, „Love Me Like You’re High” și ,, Put Your Money Where Your Mouth Is”.

Melodiile scrise și interpretate de Airyen Vay prezintă teme precum: dragoste, egalitate, drepturile omului, libertate și apropiere, și de asemenea sunt inspirate din experiețele personale ale artistei. Airyen Vay are un canal de Youtube, unde piesă „SAY” lansată acum patru ani a strâns peste 160.000 de vizualizări. Fanii o pot urmări, de asemenea, pe paginile de Instagram și Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Pink, cea mai ascultată artistă în Marea Britanie în secolul 21

Andreea Damian

O actriță din „Melrose Place”, dată în judecată pentru pedofilie. I se pretind 250 mil. $

Andreea Damian

Un actor celebru din „Dr. Quinn” a avut parte de o moarte tragică

Tabu Tabu

Cum ajută selfie-urile cu Quokkas, cel mai fericit animal din lume, la salvarea speciei

Andreea Damian

Designerul preferat de Jennifer Lopez. Artista arată fabulos în toate creațiile lui

Andreea Damian

Laura Cosoi s-a întors în locurile copilăriei după un an

Tabu Tabu

Scrie un comentariu