Tabu
Image default
lifestyle

Ajutor umanitar pentru Daniel Răduță

Cazul lui Daniel Răduță, tânărul în vârstă de 28 de ani a cărui viață a fost pusă în pericol de leucemie acută limfoblastica și a cărui salvare depinde de transplantul de celule stem care poate fi realizat numai în străinătate a devenit unul din subiectele cele mai fierbinți din internetul românesc din ultimele săptămâni.

Dacă la început a fost vorba de o mână de oameni care și-au arătat sprijinul și și-au pus la dispoziție timp, idei și bani, în momentul de față cauza lui Daniel are peste 4000 de susținători pe Facebook și prin intermediul donațiilor au fost strânși peste 40.000 de euro din cei 120-150.000 necesari intervenției medicale. Deși cazul lui Daniel nu este diferit de celelalte semnale de alarmă cu care am fost obișnuiți în ultima vreme, solidaritatea de care se bucură îl pot face pe viitorul tânăr tată (soția lui Daniel, Raluca, urmează să aducă pe lume primul lor copil în martie) îl poate face pe acesta sănătos și un exemplu atât de necesar de solidaritate reușită.

Cum puteți ajuta?

Prin donații directe. Pentru cauza lui Daniel sunt disponibile conturi bancare în lei și euro și un cont de Paypal. Orice sumă este binevenită. La momentul publicării acestui articol, suma strânsă este de 47.467 euro, deci aproape 30% din suma necesară a fost strânsă într-un timp record.

Prin licitații și vânzări. Cu toții avem obiecte de care ne pot lipsi și pe care alții și le doresc, puteți organiza vânzarea lor prin intermediul site-urilor care s-au alăturat cauzei lui Daniel Răduță (pe acestea le găsiți pe www.danielraduta.ro în secțiunea ‚Au scris despre mine’) sau contactând o echipă de zâne bune care se ocupă de răspândirea informațiilor despre acest caz (le puteți scrie la [email protected]).

Prin anunțarea prietenilor, cunoscuților și colegilor. Nimeni nu poate rămâne insensibil la cauza lui Daniel, și de aceea este bine să anunțați toate persoanele cunoscute.

Prin donații din partea companiilor. Convingeți-vă șefii că donația lor este mai mult decât binevenită și, în plus, este deductibilă din impozitul pe profit.

Prin utilizarea instrumentelor de sprijin online. Cauza de pe Facebook https://apps.facebook.com/causes/causes/430432) este o modalitate optimă de solidaritate și informare, iar pe site-ul lui Daniel sunt disponibile bannere de susținere.

Despre evoluția cauzei lui Daniel puteți citi pe site-ul său: www.danielraduta.ro sau urmărind pe Twitter hashtagul: #draduta.

Donațiile se pot face în conturile:
Daniel Mădălin Răduță
Banca Transilvania – Sucursala Marriott/Agenția Panduri
EUR: RO72BTRL06404201F02712XX
RON: RO57BTRL064013HAF02712XX
Cod SWIFT/BIC: BTRLRO22

ARTICOLE SIMILARE

Lista completa a nominalizarilor la Globurile de Aur

realitatea

CE nu stiati despre DEMISIA Papei!

Motivul pentru ca divorteaza Putin? Uite ce frumoasa e presupusa lui amanta!

Geanina Ilies: “Mama s-a vindecat, dar mi-e frica sa nu fac si eu cancer”

Gina Pistol a pozat SUPERSEXY!

Cinema în parcul Bazilescu

realitatea

Scrie un comentariu