Tabu
Image default
lifestyle

AKCENT se rupe-n bucati! CAUZA: banii!

Sharon Stone arrives at the Annenberg Space for Photography's Vanity Fair: Hollywood Calling Exhibit Opening on Tuesday, Feb. 4, 2020 in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
AKCENT, trupa care a avut succes timp de 11 ani, trece printr-un nou seism. Dupa ce, cu cativa ani in urma, a doua voce a trupei de baieti, Marius Nedelcu, a plecat nemaintelegandu-se cu liderul Adi Sina, acum si ceilalti doi membri au ales sa renunte. Asta, mai ales ca Sina dezvolta proiecte proprii, aparand tot mai des singur pe afise. În 2002, trupa Akcent se afla pe primele locuri în topurile muzicale cu hiturile “N-am bani de bilet” şi “Buchet de trandafiri”, piese fredonate de milioanele de fani de toate vârstele. Primele apariţii pe scenă au fost în formulă de patru: Adrian Sînă (36 de ani), Mihai Gruia (30 de ani), Sorin Brotnei (32 de ani) şi Marius Nedelcu (36 de ani), însă cel din urmă a parasit primul formatia şi a încercat o carieră solo, fără succes însă.

Marius s-a reprofilat rapid, el fiind acum patronul unei săli de gimnastică aerobică, afacere care s-a dovedit a fi profitabilă. De vreo doi ani încoace, Akcent a resimţit din plin efectele crizei financiare: spectacolele erau din ce în ce mai rare, onorariul celor trei solişti devenise tot mai mic, aşa că n-au întârziat să apară şi discuţiile aprinse pe teme financiare.

Adi, singurul din formaţie înzestrat de Mama Natură cu voce, i-a lăsat deoparte pe Sorin şi pe Mihai şi, acompaniat de câţi

va instrumentişti, deloc pretenţioşi la bani, cântă acum prin cluburi, pe sume cuprinse între 1.000 şi 1.500 de euro. Mihai a anunţat că lucrează la un nou proiect, cel mai probabil tot în domeniul muzical.

Mai mult: După 11 ani de succes, cei trei membri ai trupei Akcent se despart din cauza banilor – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

PRADA la Muzeul ORSAY

realitatea

O recunoşti? E una dintre cele mai frumoase actriţe din România!

Ghici cine a făcut o oprire la benzinărie

realitatea

Top 10 celebrități campioane la operații estetice

realitatea

UPDATE: Afla cine e romanul care a castigat 11 MILIOANE de euro la LOTO! Orasul castigatorilor la LOTO!

10 metode pentru a trece mai ușor peste “greutatea” mesei de Crăciun

realitatea

Scrie un comentariu