Home > Fără categorie > Al patrulea DIVORT in familia Prigoana!

Al patrulea DIVORT in familia Prigoana!

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana divorteaza, din nou! Afaceristul Silviu Prigoana a depus, marti, o plangere la Directia de Protectie a Copilului sector 3, in care isi reclama sotia ca a parasit caminul conjugal si cere incredintarea in regim de urgenta a celor doi copii minori, pe care-i au impreuna. Milionarul a facut o plangere impotriva sotiei sale si la Politie!

Silviu Prigoana sustine ca Adriana Bahmuteanu a plecat, impreuna cu fiii sai, Maximus (5 ani) si Eduard (2 ani), spre o destinatie necunoscuta.
Contactata de cancan.ro, vedeta de televiziune a parut surprinsa de acest demers al sotului sau.

“Cred ca i s-a urcat caldura la cap. Eu sunt cu amandoi copiii intr-un resort de langa Bucuresti, unde este mai frumos decat in Antalya. Nu mi-as pune in pericol copiii. Nu stiu ce l-a apucat si nu inteleg cum a depus plangere, cand el este plecat din tara in interes de afaceri”, a declarat Adriana Bahmuteanu.

Acesta este primul scandal de proportii din cuplul Bahmuteanu-Prigoana dupa ani de zile in care apele pareau sa se fi linistit intre cei doi, ei devenind si parintii a doi baieti. Dupa trei divorturi consecutive, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana s-au recasatorit pentru a patra oara in urma cu cinci ani, cand vedeta a ramas insarcinata cu primul lor copil, Maximus.


Comenteaza acest articol

Al patrulea DIVORT in familia Prigoana!

by   1 min
0